Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Παρουσίαση υποψηφίων Συνδυασμού "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο" Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι



 Παρουσίαση υποψηφίων  Συνδυασμού "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο


Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Κορρέ στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".
Γιάννης Κορρές: "Θεωρώ ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο, ως κοινωνικό ον, δύο πράγματα: Να έχει την διάθεση να προσφέρει και να έχει την πρόθεση να συνεργάζεται.
Έχουν γίνει σπουδαία έργα στην πόλη μας και υπάρχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης ώστε να παραδώσουμε στις νέες γενιές μια σπουδαία κληρονομιά. Όπως το ΠΑΛΑΙ, το οποίο ρήμαζε κλειδωμένο για 11 περίπου χρόνια!. Σήμερα όμως, με τις ενέργειες του Δημάρχου μας Γιώργου Μαρκόπουλου, ήδη από το 2015-16 το ΠΑΛΑΙ είναι ανοιχτό, φιλοξενώντας καθημερινά, σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, εκατοντάδες Γαλατσιώτες, μικρούς και μεγάλους. Με χαμόγελα, με παιχνίδια και με καλλιτεχνική δημιουργία. Η πλήρης και αποκλειστική χρήση του ΠΑΛΑΙ από τον Δήμο μας αλλά και η αναβάθμιση των υφισταμένων αθλητικών εγκαταστάσεων όλης της πόλης μας, πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας την νέα περίοδο. Με ομαδικότητα, πρόγραμμα και γνώση δημιουργούμε την πόλη που μας αξίζει. Την όμορφη πόλη των παιδιών μας.
Επιλέγω τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί στα τόσα χρόνια γνωριμίας μας διαπιστώνω διαρκώς με χαρά ότι έχουμε κοινό προσανατολισμό. Επίσης, έχει διαρκώς νέες ιδέες ενώ προσφέρει στην πόλη μας, με έναν απόλυτα ανιδιοτελή τρόπο, όλο του τον χρόνο. Δεν γυρίζει σήμερα την πόλη και τους συλλόγους για να ενημερωθεί για τα θέματά τους. Είναι κάθε μέρα εδώ, 365 μέρες τον χρόνο, παλεύοντας για να λύσει κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα. Όχι αφ’ υψηλού, κάνοντας υψηλή πολιτική. Αλλά ταπεινά, με σκληρή εργασία και αποτελεσματικότητα".
➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του ΓΙάννη Κορρέ

Η Κωνσταντίνα Σταϊκοπούλου στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο
Κωνσταντίνα Σταϊκοπουλου: "Το Γαλάτσι για μένα δεν είναι απλά ένας μέρος που κατοικώ εγώ και η οικογένειά μου. Το Γαλάτσι για μένα δεν μια περιοχή απρόσωπη, αχρωμάτιστη, βουβή.
Για μένα το Γαλάτσι είναι μια μεγάλη ζεστή οικογένεια, είναι οι γείτονες μου, είναι τα χρώματα των λουλουδιών, είναι οι φωνές των παιδιών, είναι τα χαμόγελα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Χρόνια τώρα μέσα από αμέτρητες εθελοντικές δράσεις που ηγούμαι ή συμμετέχω βιώνω το δύσκολο αλλά και συνάμα όμορφο πρόσωπο της πόλης μας. Σε αυτό το πλαίσιο, επιθυμώ να συμβάλλω περαιτέρω, με στόχο το Γαλάτσι μας να συνεχίσει να είναι μια πόλη που έχει ως επίκεντρο τον Άνθρωπο, αγκαλιάζοντας ακόμα περισσότερους που το έχουν ανάγκη.
Στέκομαι πλάι στον Δήμαρχο, Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί αποδεικνύει έμπρακτα και καθημερινά ότι βρίσκεται δίπλα σε όλους τους Γαλατσιώτες, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κοινωνικές διακρίσεις, χωρίς ωράριο, χωρίς δεύτερες σκέψεις! Η ευαισθησία που τον διακατέχει και η αποτελεσματικότητά του, λειτουργούν ευεργετικά σε κάθε προσπάθεια του Δήμου με κοινωνικό πρόσημο. Δεν ανακαλύπτουμε έκπληκτοι σήμερα τα ζητήματα της πόλης μας. Είμαστε καθημερινά δίπλα στα προβλήματα που προκύπτουν, δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Διακριτικά, χωρίς φώτα, χωρίς τυμπανοκρουσίες οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου αναδεικνύονται καθημερινά από τις καλύτερες της χώρας. Δεν το λέμε εμείς, το λέει το Υπουργείο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες δομές και νέες δράσεις με σκοπό να αντιμετωπίσουμε τις διαρκώς αυξανόμενα και μεταβαλλόμενα κοινωνικά προβλήματα που βιώνει η χώρα μας.
Η επιλογή του Συνδυασμού «Γαλάτσι – Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» στις δημοτικές εκλογές, δεν εξασφαλίζει μόνο την συνέχιση μιας πολύ καλής θητείας. Η επιλογή του Γιώργου Μαρκόπουλου, εγγυάται την ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης και των κατοίκων της. Με σεβασμό στον Άνθρωπο και στο Περιβάλλον.
➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Κωνσταντίνας Σταϊκοπούλου:

Ο Κωνσταντίνος Γιαννικόπουλος στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο"
Κωνσταντίνος Γιαννικόπουλος (Konstantinos Giannikopoulos): "Το Γαλάτσι είναι ο τόπος που μεγάλωσα και η πόλη στην οποία ξεκίνησα τον επαγγελματικό μου βίο.
Συμπορεύομαι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο από το 2014, στον αγώνα που κάνει για ένα πιο ανθρώπινο και πιο σύγχρονο Γαλάτσι. Πιστεύω στο μεράκι και την πίστη ενός ανθρώπου της γενιάς μου, να πετύχει όλα αυτά που για τους άλλους φάνταζαν ακατόρθωτα!
Όντας ο νεότερος Δήμαρχος μετά τον αείμνηστο Β. Παπαδιονυσίου, από το 2014 μέχρι σήμερα, μεταξύ άλλων, πέτυχε τη μεταβίβαση των υποδομών του Αλσους Βεϊκου στην κυριότητα του Δήμου, την παραχώρηση της χρήσης, των ολυμπιακών εγκαταστάσεων (ΠΑΛΑΙ) καθώς και την υπογραφή Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση του Λόφου του Παιδιού.
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις σκληρά!
Το έργο όμως δεν έχει ολοκληρωθεί και θα συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία 2019-2023. Με στόχο, το όραμα των πολιτών του Γαλατσίου για μια μεγάλη κεντρική πλατεία να γίνει επιτέλους πραγματικότητα!
Η κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό, στο Γαλάτσι, είναι η μεγάλη ευκαιρία, για την πλήρη αναμόρφωση της πόλης μας και δεν πρέπει να πάει χαμένη!
Το Γαλάτσι μπορεί και πρέπει να είναι το νέο σύγχρονο και δυναμικό προάστιο της Αττικής".
➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Γιαννικόπουλου:


Καλωσορίζουμε την Γεωργία Τσιούρη στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο
Τζωρτζίνα Τσιούρη: "Γεννήθηκα πριν 19 χρόνια στο Γαλάτσι και είμαι περήφανη που ζω σε αυτήν την πόλη. Νιώθω περήφανη γιατί το σχολείο μου, εδώ στο Γαλάτσι, μου έδωσε τα εφόδια για να σπουδάζω σήμερα στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι περήφανη, να αθλούμε εδώ στην γειτονιά μου και αξιώθηκα, μετά από πολύ κόπο, να φορέσω το εθνόσημο και να εκπροσωπήσω επάξια την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες καράτε.
Οι επιτυχίες δεν έρχονται μόνες τους, ούτε οι συνθήκες είναι πάντοτε «αγγελικά πλασμένες». Θέλει επιμονή, θέλει προσπάθεια, θέλει πρόγραμμα, θέλει υποδομές, θέλει να έχεις καλούς προπονητές, συναθλητές, φίλους και μια οικογένεια να σε αγαπάει.
Σε αυτό το περιβάλλον, πιστεύω ότι η πόλη μου τα τελευταία χρόνια αποκτά ολοένα και περισσότερα χαρακτηριστικά που δημιουργούν τις βάσεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού, ο οποίος αποτελεί για μένα, το βασικότερο συστατικό μιας υγιούς κοινωνίας. Ο αθλητισμός, από την αρχαιότητα, θεωρείται ότι είναι η βάση της σωστής διαπαιδαγώγησης ενός ολοκληρωμένου ανθρώπου.
Από μικρό παιδί περνούσα έξω από το ΠΑΛΑΙ και το έβλεπα κλειστό. Γιατί; Ρωτούσα, χωρίς κάποιος να μπορούσε να μου δώσει μια πειστική απάντηση… Ένας μεγάλος αθλητικός χώρος, απρόσιτος για τον καθένα και ειδικότερα από τους μικρούς αθλητές. Κλειστός στα 11 χρόνια από τα 19 που είμαι σήμερα. Και απέναντι στο Άλσος Βεΐκου, χωρίς ένα στίβο να προπονηθούμε.
Σήμερα, τα νέα παιδιά αξιοποιούν αυτές τις υποδομές. Με τις ενέργειες του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου, το ΠΑΛΑΙ φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά, αθλητές όλων των ηλικιών, γυναίκες στο υπερσύγχρονο Γυμναστήριο, ανθρώπους που εκπαιδεύονται στις τέχνες. Και απέναντι, στο Άλσος, σήμερα έχουμε το πιο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αττικής και έναν υπέροχο στίβο για πρώτη φορά στο Γαλάτσι. Και στο κολυμβητήριο λειτουργεί ένα ειδικό, πρότυπο, πρόγραμμα θεραπευτικής κολύμβησης για παιδιά με ειδικές ικανότητες.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, ως παλαιός αθλητής, ποδοσφαιριστής, ξέρει τι σημαίνει προπόνηση, πρόγραμμα και ομαδική δουλειά. Ως προπονητής – δήμαρχος, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει πάρα πολλά στον τομέα του αθλητισμού στο Γαλάτσι και στόχος του είναι να γίνουν ακόμα περισσότερα, με σκοπό η πόλη μας να αποτελέσει κέντρο αθλητισμού, όχι μόνο για την Αθήνα ή για την Ελλάδα, αλλά σε διεθνή επίπεδο. Σε αυτόν τον αγώνα θέλω να συμμετέχω και εγώ και η γενιά μου, η οποία και όραμα έχει και όρεξη να δημιουργήσει.
«Νυν υπέρ πάντων ο αγών»
➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Γεωργίας Τσιούρη:

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Καλουδιώτη στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".
Yiannis Kaloudiotis: "Το Γαλάτσι για μένα είναι ένα μεγάλο «σχολείο». Αν και από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 δουλεύω στα σχολεία του Γαλατσίου και της ευρύτερης περιοχής, η λειτουργία και η εξέλιξη της πόλης μας δεν με ικανοποιεί ως πολίτη. Η υπερ-οικοδόμηση της πόλης μας, χωρίς τις κατάλληλες πολεοδομικές προβλέψεις, οδήγησε στην έλλειψη ελεύθερων χώρων για σχολεία, κοινωνικές δομές, πλατείες, παιδικές χαρές, πάρκα κ.ά.
Στόχος μας πρέπει να είναι η διατήρηση κάθε σπιθαμής ελευθέρου χώρου στο Γαλάτσι μας και νιώθω υπερήφανος που συμμετείχα στις πρωτοβουλίες για την δέσμευση των νταμαριών των οδών Κόκκερελ - Αγίων Αναργύρων – Κιλκίς και τα οποία ελπίζω να αξιοποιηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Μαζί με την έλευση του metro θα πρέπει να γίνουν αστικές αναπλάσεις όλων των χώρων πέριξ των σταθμών και κατά μήκος της γραμμής (με διευκολύνσεις ΑμΕΑ, με υποδομές αύξησης της εμπορικής κίνησης κ.ά.). Ωστόσο, το μεγάλο «στοίχημα» για την πόλη μας είναι η δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Τουρκοβουνίων, που περιλαμβάνει μια ευρύτερη περιοχή από την ΕΥΔΑΠ, το ΠΑΛΑΙ και το Άλσος Βεΐκου μέχρι το Αττικό Άλσος. Τέλος, λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης, ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να δοθεί στην ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση όλων των σχολείων μας, ένα πρόγραμμα που έχω δουλέψει προσωπικά για τα σχολεία της Γκράβας, μέσω παλαιότερης χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ.
Θεωρώ τιμητική την θέση μου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον Συνδυασμό του Γιώργου Μαρκόπουλου. Γιατί, πρώτα από όλα, είναι ένας Δήμαρχος που επικοινωνεί με τους δημότες άμεσα, είναι πάντα κοντά στα πραγματικά προβλήματα της πόλης μας και εργάζεται αεικίνητα και μεθοδικά για την λύση τους. Έχουμε μια πόλη αρκετά καθαρή, νοικοκυρεμένη και αλληλέγγυα προς τους μη έχοντες. Μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Γιατί πλέον ο Συνδυασμός έχει γόνιμη εμπειρία αλλά και ακατάπαυστη θέληση να προσφέρει μια καλύτερη πόλη στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας".
➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του ΓΙάννη Καλουδιώτη:



Καλωσορίζουμε τον Λάζαρο Φετάνη στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".
Lazaros Fetanis: "Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γαλάτσι. Αγαπώ την πόλη μου και θέλω να προσφέρω σε αυτήν. Χαρακτηριστικά μου είναι η θετική σκέψη και το μεγάλο ενδιαφέρον για το πράσινο και την φύση, που αποδεικνύεται καθημερινώς και μέσα από την δράση μου με την εθελοντική ομάδα «Γείτονες – Γαλάτσι». Και όχι μόνο. Θέλω το Γαλάτσι να γίνει πιο πράσινο, πιο οικολογικό και πιο λειτουργικό για την καθημερινότητα του καθενός μας, για να ζούνε πιο καλά τα παιδιά μας.
Επιλέγω να συμμετέχω για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές και μάλιστα στον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου διότι διαπίστωσα ότι υπάρχουν και «εξαιρέσεις» μεταξύ αυτών που ασχολούνται με τα «κοινά». Όσο και αν ακούγεται περίεργο διαπίστωσα ότι τελικά υπάρχουν ακέραιοι άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση που μπορούν να υλοποιούν αυτά που υπόσχονται και ότι εργάζονται ακατάπαυστα για το κοινό καλό. Αυτός είναι και ο λόγος που μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να συμβάλω και εγώ, με τις δυνάμεις μου, στην προσπάθεια να κάνουμε το Γαλάτσι, μια πόλη με υποδομές κέντρου αλλά με ανέσεις προαστίου. Με καταπράσινα Τουρκοβούνια!"
➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Λάζαρου Φετάνη:


Η Στέλλα Λιαγούρη στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".
Στελλα Λιαγουρη: "Συνταξιούχος Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γαλάτσι μας και επιζητώ το καλό του σε όλους τους τομείς! Ευκαιρίες για τα νέα παιδιά, εκδηλώσεις πολιτισμού, δράσεις αλληλεγγύης, ποιοτικοί χώροι πρασίνου είναι αυτά που θέλουμε! Όπως και χώρους και υποδομές με πρόσβαση στα άτομα με ειδικές ικανότητες.

Επιλέγω να είμαι μαζί με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί μονό με αυτόν είδα την πόλη μας να αλλάζει προς το καλύτερο! Το Γαλάτσι είναι πιο καθαρό και ανθρώπινο, τα παιδιά μας έχουν στη διάθεσή τους χώρους καθαρούς και ασφαλείς. Παρόλο τις οικονομικές αντιξοότητες κατάφερε εν μέσω κρίσης ο Δήμος να έχει πλεόνασμα, όχι μόνο οικονομικό αλλά κυρίως πλεόνασμα αγάπης καθώς βοηθά καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Σε κάθε δράση κοινωνικής προσφοράς του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκα εκεί, ως εθελόντρια. Συνεχίζω να είμαι στο πλευρό του Δημάρχου για να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου, ακόμη περισσότερο, στο έργο του".

 Στελλα Λιαγουρη
➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Στέλλας ΛΙαγούρη: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/…/artic…/45/stella-liagourh

Καλωσορίζουμε τον Περικλή Κακαρώνη στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Periklis Kakaronis: "Αγαπώ το Γαλάτσι. Θέλω να συμβάλω στην περαιτέρω αναβάθμιση της πόλης. Η καθαριότητα, το πράσινο, η οικολογία είναι τομείς που πρέπει να απασχολούν κάθε ενεργό πολίτη. Και ιδιαίτερα τους νέους.

Η Δημοτική Συγκοινωνία που αναμένεται άμεσα να λειτουργήσει πιστεύω ότι θα δώσει νέα πνοή στην γειτονιά μας, τα Καραγιαννέικα. Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που θα βελτιώσει την προσβασιμότητα στην περιοχή μας και θα ανακουφίσει τις οικογένειες με τα μικρά παιδιά αλλά και τους ηλικιωμένους που αδυνατούν να κατέβουν στο κέντρο.

Επιλέγω Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι άμεσος και προσιτός. Είναι ένας δραστήριος Δήμαρχος που είναι συνεχώς στον δρόμο και είμαι ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από τη μέχρι τώρα θητεία του.
Είναι η πρώτη φορά που διεκδικώ μια θέση στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είμαι χαρούμενος ότι γίνεται δίπλα σε έναν νέο άνθρωπο, που αγωνίζεται καθημερινά για το Γαλάτσι και θεωρώ ότι έχει πολλά να προσφέρει ακόμα".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Περικλή Κακαρώνη: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/periklis_kakaronis.html
— μαζί με Periklis Kakaronis


Η Δήμητρα Καρβούνη Πεφάνη Μακρή στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".
Δήμητρα Καρβούνη Πεφάνη Μακρή: "Λέξεις που για μένα χαρακτηρίζουν τον Δήμο μας είναι: η διαφάνεια, η ανάπτυξη, η ασφάλεια, η κοινωνική πρόνοια, η εκπαίδευση και ο πολιτισμός! Λέξεις που μέχρι πρότινος ήταν λίγο - πολύ άγνωστες αλλά με πολλή δουλειά η Διοίκηση Μαρκόπουλου κατάφερε να φέρει τον Δήμο μας στο προσκήνιο. Θέλουμε ένα Γαλάτσι που αναζητά νέους οικονομικούς πόρους, να έχει νοικοκυρεμένα οικονομικά, ένα Γαλάτσι που να επενδύει στη νεολαία, ένα Γαλάτσι που οι δημότες του χαίρονται την καθημερινότητά τους στην πόλη. Επίσης, οι δημότες να γνωρίζουν πως ο Δήμαρχος και η ομάδα του στέκεται δίπλα τους καθημερινά και όχι προεκλογικά και ότι δεν κάθονται πίσω από τα μεγάλα γραφεία. Με έργα και με ρεαλισμό και όχι με ανεφάρμοστα λόγια και φιλοσοφίες. Αυτό το Γαλάτσι θέλουμε...
Με την υποψηφιότητά μου στηρίζω το συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» με επικεφαλής το Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι «πολιτικά άφθαρτος», αν και έχουν περάσει 5 περίπου χρόνια από τις προηγούμενες εκλογές! Γιατί δουλεύει ακατάπαυστα και προσπαθεί να δίνει λύσεις. Κάθε τεχνικό έργο, κάθε project το τρέχει προσωπικά, αυτός και η ομάδα του. Πόρτα – πόρτα, γραφείο – γραφείο, από την Περιφέρεια στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, και από την Αποκεντρωμένη στα Υπουργεία… και πάλι από την αρχή. Καθημερινά! Δεν αφήνει καμία μέρα να πάει χαμένη. Μεθοδικός, αποτελεσματικός, αλλά και με καινούργιες ιδέες, όραμα και απίστευτη αγάπη για το Γαλάτσι. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνδράμω και εγώ με τις δυνατότητες μου αλλά και με την επιστημονική και επαγγελματική μου γνώση σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση".
➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Δήμητρας Καρβούνη Πεφάνη Μακρή:



Ο Νίκος Παπαδόπουλος στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Nikolas Papadopoulos: "Το Γαλάτσι, η πόλη που ζούμε και αγαπάμε, αλλάζει! Αλλάζει προς το καλύτερο. Μετατρέπεται καθημερινά σε έναν Δήμο εξωστρεφή, που πετυχαίνει χρηματοδοτήσεις απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που αναπτύσσει σχέσεις με την Κίνα και την Νορβηγία, που φιλοξενεί διεθνείς πολιτιστικές παραγωγές, που διοργανώνει πανευρωπαικούς αθλητικούς αγώνες. Κάθε μέρα κάτι καινούργιο, που προκαλεί ενδιαφέρον, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στην πόλη, νέα επιχειρηματικότητα, εναλλακτικές για τους νέους μας.

Όπως είναι ο αθλητισμός, τόσο στο ΠΑΛΑΙ που για πρώτη φορά άνοιξε για τους Γαλατσιώτες, όσο και το πιο όμορφο Άλσος της χώρας. Το πρώτο Άλσος της χώρας με εγκεκριμένη διαχειριστική μελέτη από το Κράτος, με περισσότερο πράσινο, με περισσότερο φωτισμό, με περισσότερη καθαριότητα, με το πιο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου της Αττικής και για πρώτη φορά στο Γαλάτσι και με υποδομές στίβου. Και φανταστείτε όταν το 2014 αναλάβαμε είχαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόκολλα κατεδάφισης των εγκαταστάσεων του Άλσους και δυσθεώρητα πρόστιμα εκατομμυρίων. Και το σημαντικότερο…. σήμερα το Άλσος Βεΐκου μας ανήκει, για πρώτη φορά, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο!!! Ο Δήμαρχος μας το κατάφερε όπως και με τις προσπάθειές του θα καταφέρει να πάρουμε, μόνιμα και επ΄ αόριστο και το ΠΑΛΑΙ.

Επιλέγω και σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί τα όνειρα των Γαλατσιωτών για μια πιο όμορφη και λειτουργική πόλη είναι οι προσωπικοί του στόχοι! Είναι ακούραστος εργάτης και παρών σε όλα τα προβλήματα για να απαντήσει άμεσα με λύσεις! Πιστεύω, πως απαλλαγμένος από μια σειρά διαδικαστικών προβλημάτων που αντιμετώπισε την πρώτη θητεία θα είναι στην επόμενη θητεία ένας Δήμαρχος που θα μας καταπλήξει ακόμα πιο θετικά. Όχι μόνο εμάς εντός των ορίων του Γαλατσίου, αλλά και πολύ πέρα από τα όριά του. Είναι Δήμαρχος υπόδειγμα και είναι τιμή μου που βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιό του".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Νίκου Παπαδόπουλου: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/upopshfioi/article/46/nikos-papadopoulos

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Τσουρούτα στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".
George Tsouroutas: "Ο Δήμος Γαλατσίου με τις ανανεωμένες αθλητικές του εγκαταστάσεις αποτελεί ένα στολίδι για την Αττική.
Ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός είναι οι δύο βασικοί πυλώνες ανάπτυξης μιας κοινωνίας και βασικό μας μέλημα είναι η βελτιστοποίηση των δομών, έτσι ώστε το Γαλάτσι να γίνει πόλος έλξης για την άθληση γενικότερα με ανοιχτή πρόσβαση για όλους τους συμπολίτες μας και για εκείνους με κινητικά ή άλλου είδους προβλήματα. Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις τόσο στο Άλσος Βεΐκου, όσο και στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου αποτελούν σπουδαία εφόδια ώστε να καθιερώσουν τον Δήμο μας ως Δήμο-Σταθμό σπουδαίων αθλητικών δράσεων όπως Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τα οποία θα προσφέρουν τόνωση στην δημοτική οικονομία και θα προσελκύσουν υγιή αθλητικό τουρισμό.
Επιλέγω να είμαι «συναθλητής» με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί σέβομαι το έργο που έχει συντελέσει μέχρι τώρα, με ευαισθησία, καθημερινή επαφή με τους δημότες, κατανόηση, ειλικρίνεια και σχέδιο. Σε μια από κοινού προσπάθεια, θα πορευτούμε μαζί με έναν και μόνο στόχο: την διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών κάθε ηλικίας, φύλου και κοινωνικής τάξης στην Άθληση".
➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Γιώργου Τσουρούτα:



Καλωσορίζουμε την Κωνσταντίνα Μπριόλα στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Ντίνα Μπριόλα: "Αγαπώ την πόλη που μεγάλωσα και που περάνω τον ελεύθερο χρόνο με τους φίλους μου. Αν και ανήκω στη νέα γενιά, το Γαλάτσι έχει αλλάξει προς το καλύτερο από τότε που ήμουν παιδί.

Επιλέγω τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί τα τελευτά 4,5 χρόνια που είναι Διοίκηση έχουμε δει μόνο έργα. Είναι ικανός Δήμαρχος, κοντά στους νέους, με φρέσκια οπτική και θέλω να αποκτήσω εμπειρία δίπλα του, δίπλα σε μια Διοίκηση που κάνει τα λόγια πράξη.
Θέλω στην πόλη μου να δω τους νέους πιο δημιουργικούς στις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Να βρούμε νέους τρόπους τόσο στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητάς τους όσο και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Κωνσταντίνας Μπριόλα: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/kwnstantina_briola.html



Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Δήμο στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Κωνσταντίνος Δήμος: "Η γνώση που αποκόμισα για τα προβλήματα του Γαλατσίου από τη θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος από το 2011-2014 και από τη θέση του Αντιδημάρχου το 2013-2014, δεδομένης και της επαγγελματικής μου ιδιότητας, με κάνουν να ονειρεύομαι έναν Δήμο με γειτονιές, με ανθρώπινο πρόσωπο. Η όρεξη για προσφορά που με διακατέχει με οδήγησε στην απόφαση να διεκδικήσω εκ νέου τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Επιλέγω να συμπορευτώ με τον Συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου, έχοντας το βάρος της ευθύνης του ενεργού πολίτη, που στόχο έχει το κοινό καλό! Η επιτυχημένη πρώτη θητεία του Δημάρχου αποτελεί για μένα εγγύηση ότι ο ίδιος θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια εργατικότητα και την επόμενη θητεία, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της ζωής των κατοίκων του Γαλατσίου".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Δήμου: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/kwnstantinos_dhmos.html




Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με την Ισιδώρα Μπακάλου.

Isidora Bakalou: "Η πόλη που ζώ με την οικογένειά μου, είναι μια πόλη η οποία μέσα στα τελευταία 5 χρόνια έχει αλματώδη εξέλιξη! Ο Δήμος μας, αλλάζει προς το καλύτερο υπηρετώντας πιστά τις ανάγκες των δημοτών του. Μοναδικός σκοπός μας ήταν και είναι να δημιουργούμε μια ομαλή και ποιοτική καθημερινότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας. Οι κοινωνικές παροχές στις ευπαθείς ομάδες, η δωρεάν δημοτική συγκοινωνία, η αναβάθμιση των αθλητικών και σχολικών εγκαταστάσεων, η αύξηση του πρασίνου είναι έργα που έγιναν πράξη και δεν έμειναν στα προεκλογικά φυλλάδια. Συνεχίζουμε μαζί, με αγάπη για το Γαλάτσι και με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο.

Συνεχίζω, αυτονόητα, με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο διότι η εργατικότητα και η τιμιότητά του, που τον χαρακτηρίζουν, αποτελούν για μένα τα δύο πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που ορίζουν έναν επιτυχημένο άνθρωπο, έναν επιτυχημένο Δήμαρχο. Τα λόγια του γίνονται πράξεις και δουλεύει ανιδιοτελώς, με πρόγραμμα και νοικοκυρεμένα, ώστε να υλοποιήσει το όραμα μας για ένα καλύτερο Γαλάτσι".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Ισιδώρας Μπακάλου:
http://www.giorgosmarkopoulos.gr/isidwra_bakalou.html







Καλωσορίζουμε τον Αγαμέμνονα Χριστοδούλου στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Αγαμέμνονας Χριστοδούλου: "Tο Γαλάτσι, η γειτονιά που μεγάλωσα και αγαπώ, γίνεται ολοένα και πιο «φιλικό», βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών του, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και στη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους.
Όραμά μου είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την κοινή προσπάθεια, με όρεξη για δουλειά και στόχο την αναβάθμιση της πόλης μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και αναδεικνύοντας την ομορφιά και τα φυσικά της πλεονεκτήματα.

Συμπορεύομαι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο, γιατί εδώ και 4,5 χρόνια εργάζεται με ζήλο και συνέπεια, υλοποιώντας τους στόχους που έθεσε και μετατρέποντας το Γαλάτσι σε μια σύγχρονη, καθαρή και ανοιχτή πόλη. Μακάρι όλοι οι δήμαρχοι της Ελλάδας να νοιάζονταν για τον δήμο τους, όπως ο Γιώργος Μαρκόπουλος!"

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Αγαμέμνονα Χριστοδούλου: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/agamemnwn_christodoulou.html



Καλωσορίζουμε την Νατάσα Κάζαγλη στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Kazaglh Natasa​: "Η πόλη που ζώ είναι μια πόλη ανθρώπινη! Το Γαλάτσι μας μέσα στην τελευταία 5ετία έχει αλλάξει πρόσωπο, έχει γίνει πιο όμορφο, πιο φιλικό, με περισσότερο πράσινο, με καθαριότητα και τάξη. Είναι μια πόλη που αναπτύσσεται συνεχώς, με σταθερά βήματα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Μέσα στα επόμενα χρόνια η δημιουργία της κεντρικής πλατείας του Γαλατσίου θα αποτελέσει ορόσημο για την πόλη ενώ παράλληλα η δημιουργία μιας πιο ανεπτυγμένης εμπορικής γειτονιάς – με αστική ανάπλαση - στην Λαμπρινή, στα σύνορα με τον Δήμο Αθηναίων, θα αναβαθμίσει ένα ακόμη σημαντικό τμήμα της πόλης μας.

Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαίου 2019, θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στο πλευρό του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, διότι, όταν ένας άνθρωπος έχει ως πρωταρχικό ρόλο στην ζωή του τους δημότες του, όταν νοικοκυρεύει διοικητικά και οικονομικά το Δήμο, και δεν επηρεάζεται από την καρέκλα της εξουσίας, αλλά αντίθετα παραμένει ταπεινός και ειλικρινής, αξίζει να είναι και πάλι Δήμαρχος".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Νατάσας Κάζαγλη:
http://www.giorgosmarkopoulos.gr/natasa_kazagli.html




Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ρωμανό στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Γιάννης Ρωμανός: "Σε αυτόν τον αγώνα συνεχούς διεκδίκησης για μια ευημερούσα πόλη, δηλώνω «παρών» και έτοιμος να προσφέρω με τη γνώση και την εμπειρία μου πάνω στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όλη μου τη ζωή ζω στο Γαλάτσι και αναζητώ τους τρόπους αλλά και αγωνίζομαι για μια πράσινη, καθαρή, σύγχρονη πόλη που δεν επιβαρύνει, με την λειτουργία της τους πολίτες. Με όραμα, εντιμότητα και αποφασιστικότητα ευελπιστώ να κάνουμε το Γαλάτσι μας ένα ακόμα καλύτερο τόπο, για εμάς και τα παιδιά μας.

Συντάσσομαι με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο, γιατί εργάστηκε, διεκδίκησε και πέτυχε πολλά για το Γαλάτσι. Για το Γαλάτσι μας. Πιστεύω ακράδαντα πως θα συνεχίσει τον ίδιο αγώνα και την επόμενη θητεία, με τον ίδιο δυναμισμό, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα χωρίς λύση".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Γιάννη Ρωμανού:
http://www.giorgosmarkopoulos.gr/giannis_rwmanos.html

 
 Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Γιάννη Οικονόμου.

Ioannis Oikonomou: Στο Γαλάτσι έκανα τα πρώτα μου βήματα, έπαιξα στις αλάνες και φοίτησα στα σχολεία της όμορφης πόλης μας. Με τον ίδιο ενθουσιασμό προχωράμε με νέες ιδέες αλλά και με την ίδια ευαισθησία για ένα καλύτερο και πιο σύγχρονο Γαλάτσι. Με έμφαση στην παιδεία, την προσχολική ηλικία, την τρίτη ηλικία και την εξοικονόμηση πόρων οι οποίοι θα μας δώσουν την δυνατότητα ανάπτυξης των υποδομών του Δήμου. Όπως είναι ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός, που θα κατασκευαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα, σε οικόπεδο που πρόσφατα αγόρασε ο Δήμος μας, στο πυκνοδομημένο τμήμα της πόλης μας πάνω από την Λεωφόρο Βεΐκου (στην οδό Μεσσηνίας).

Συνεχίζω με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί από το 2014 μέχρι και σήμερα δημιουργήσαμε μια δυνατή ομάδα που μπαίνει μπροστά από τα προβλήματα, που ψάχνει λύσεις, που δεν δίνει ψεύτικες υποσχέσεις και είναι κάθε μέρα κυριολεκτικά στον δρόμο, δίπλα στους πολίτες. Δεν κρυβόμαστε πίσω από καρέκλες και αξιώματα. Καθημερινά, ο Δήμαρχος και η ομάδα του, με σχέδιο, με πρόγραμμα, με εντιμότητα και εργατικότητα, βελτιώνει την ζωή στην πόλη και δίνει τα εφόδια για να αναπτυχτεί περαιτέρω. Το Γαλάτσι, αξίζει να έχει Δήμαρχο τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Γιάννη Οικονόμου:
http://www.giorgosmarkopoulos.gr/giannis_oikonomou.html

Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Σπύρο Γριμπαβιώτη.

Σπύρος Γριμπαβιώτης: "Αυτή η πόλη που ζούμε και ονειρευόμαστε έχει πολλά να δώσει σε εμάς και στις επόμενες γενιές. Οι στόχοι, οι επιθυμίες και οι εξαγγελίες χωρίς σχεδιασμό, γνώση και εργατικότητα είναι απλώς όνειρα. Λόγια άνευ ουσίας. Και ο κόσμος έχει κουραστεί από τα μεγάλα λόγια. Εμείς αντιθέτως δουλεύουμε με σύνεση και προγραμματισμό σε όλους τους τομείς, όπως και στο κρίσιμο τομέα της Πολιτικής Προστασίας. Πρέπει και είμαστε ένα βήμα μπροστά καθώς η ασφάλεια των πολιτών είναι το κυριότερο μέλημά μας. Επίσης, νέες υποδομές τόσο για τα βρέφη και τα παιδιά όσο και για την τρίτη ηλικία είναι στις προτεραιότητές μας, προσφέροντας διαρκώς σε αυτές τις τόσο ευαίσθητες ηλικίες μεγαλύτερες ανέσεις. Δεν περιμένουμε τις κατάλληλες συνθήκες… Τις δημιουργούμε.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί κάνει κατάθεση ψυχής κάθε μέρα. Είναι άριστος γνώστης Διοίκησης και Εποπτείας και αφιερώνει την ζωή του, 24ώρες το 24ώρο, στην πόλη και τους πολίτες της. Πολλές φορές με ρωτάνε «πότε κοιμάται ο Δήμαρχος;» Ποτέ, είναι η απάντηση γιατί τιμάει την εντολή που του έδωσαν οι πολίτες και έτσι είναι Δήμαρχος πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, όπως το είχε προεκλογικά υποσχεθεί και το τήρησε. Όπως και όσα άλλα υποσχέθηκε. Μαζί με αυτόν και εμείς, υπηρετώντας το Γαλάτσι με ήθος και εντιμότητα… Το Γαλάτσι του αύριο με κέντρο τον άνθρωπο!"

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Σπύρου Γραμπαβιώτη:
http://www.giorgosmarkopoulos.gr/spyros_grimpaviwths.html


 Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Πέτρο Βάσιλα.

Petros Vasilas: "Γεννήθηκα εδώ στο Γαλάτσι και οραματίζομαι έναν Δήμο που θα κυριαρχεί η γόνιμη συνεργασία των πολιτών και των αιρετών. Έναν Δήμο που απαντάει, με αποφασιστικότητα και πρωτοπορία, στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος. Έναν Δήμο που αντιδρά ακαριαία σε κοινωνικά ζητήματα φτώχιας, ισότητας, ρατσισμού. Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες πρέπει να αποτελεί η επένδυση στους τομείς της ανανεώσιμης ενέργειας, της ανακύκλωσης και του φυσικού περιβάλλοντος, ώστε να γίνουμε μια πρότυπη, ακόμη πιο πράσινη πόλη.

Συνεχίζω με τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας έντιμος και δραστήριος άνθρωπος και το όραμά του είναι να κάνει έναν Δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο, όπως αξίζει στους συνδημότες μας. Μαζί πορευόμαστε ως ομάδα, με κοινό σκοπό την εξέλιξη του Γαλατσίου, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ομαλή διαβίωση των συμπολιτών μας, την οποία προσπαθούμε να κάνουμε πράξη μέσα από τα έργα μας. Καθημερινά, χωρίς διακρίσεις, για όλους μας".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Πέτρου Βάσιλα:
http://www.giorgosmarkopoulos.gr/petros_vasilas.html





Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με την Μάρθα Κοράκη.

Μάρθα Κοράκη : "Το Γαλάτσι που αγαπάμε αλλάζει μέρα με την μέρα! Με συνετές προσπάθειες ,πρόγραμμα κι αγάπη σε αυτό που κάνουμε μετατρέπουμε την πόλη μας σε μια πόλη πολιτισμού. Το πολιτιστικό κέντρο Καμίνι έχει εξελιχθεί σε έναν αξιοζήλευτο και φιλόξενο χώρο για γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ιατρικές ημερίδες, εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικά εργαστήρια και αλλά πολλά! Η δανειστική βιβλιοθήκη και ο συνεχής εμπλουτισμός της σε βιβλία, στοχεύει σε μια βιβλιοθήκη πρότυπο για την Αττική.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ο άνθρωπος όπως εγώ οραματίζομαι όλους τους πολιτικούς της χώρας. Είναι μαχητικός, επίμονος, εργατικός και αποτελεσματικός με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα! Προσφέρει επί της ουσίας,
χωρίς μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Μάρθας Κοράκη: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/martha_koraki.html
— μαζί με Μάρθα Κοράκη





Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με την Μαργαρίτα Μανδηλαρά:

Margarita Mandhlara: "Το Γαλάτσι επενδύει στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό! Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ μας το οποίο είναι δωρεάν για όλους, το παρακολουθούν πάνω από 20.000 άτομα το χρόνο. Είναι το σήμα κατατεθέν για τη πόλη μας. Όπως και το χειμερινό φεστιβάλ μας, το οποίο ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια. Έχουμε επενδύσει σημαντικά για να έχουμε ένα από τα καλύτερα Πάρκα – Άλση της χώρας, το Άλσος Βεΐκου. Το οποίο μάλιστα μέχρι το 2015 δεν άνηκε στο Δήμο Γαλατσίου και δεν μπορούσαμε να κάνουμε έργα. Μετά τις επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ που κάναμε στο γήπεδο, στο στίβο, στην παιδική χαρά, στον ηλεκτροφωτισμό, στο πράσινο κλπ., με σταθερά βήματα και με πρόγραμμα θα ακολουθήσουν η πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού κολυμβητηρίου, των γηπέδων αντισφαίρισης, τα αποδυτήρια του ανοιχτού γηπέδου ποδόσφαιρο κ.ο.κ. Δημιουργούμε το Γαλάτσι του αύριο. Για τα παιδιά, την νεολαία, για όλους μας.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα και εργατικότητα! Είναι αποτελεσματικός και συνάμα προσιτός με όλους. Έχει προσφέρει πολλά στη πόλη μας, έργα που δεν έμειναν στα λόγια αλλά έγιναν πράξεις. Είναι πάντα αρωγός και δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, όπως έδωσε και σε μένα που εκλέχθηκα δίπλα του στα 24 μου χρόνια μου και στην πορεία μου εμπιστεύθηκε μια τόσο σπουδαία θέση. Η ομαδική δουλειά μας πάει πιο μακριά".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Μαργαρίτας Μανδηλαρά: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/margarita_mandilara.html
— μαζί με Margarita Mandhlara


Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Γιάννη Βερούλη:

Veroulis Photograph: "Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ζω στο Γαλάτσι. Στην πόλη που μεγάλωσα, πήγα σχολείο και εξελίχθηκα επαγγελματικά. Το όνειρό μας για τον Δήμο μας, είναι κοινό… Μια πόλη με ίσες ευκαιρίες για όλους, με υποδομές τις οποίες θα κληρονομήσουν οι νέες γενιές, με καινοτόμες ιδέες, με πολιτιστικές δράσεις, με πολύ αθλητισμό. Μια ομάδα που δουλεύει σκληρά για να πετύχει πάντα µε συνέπεια, προγραμματισμό και ειλικρίνεια προς τον πολίτη. Συνεχίζουμε το έργο μας για να μεταμορφώσουμε το Γαλάτσι, όπως όλοι το έχουμε οραματιστεί. Μια φιλική, έξυπνη, αειφορική, ανθρώπινη πόλη.

Συνεχίζω με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο για πολλούς λόγους. Είναι αληθινός, αεικίνητος και έχει καταφέρει να είναι Δήμαρχος και φίλος ταυτόχρονα. Δεν είναι ο τυπικός Δήμαρχος με το κουστούμι που κάθεται πίσω από το μεγάλο γραφείο και δίνει εντολές. Εργάζεται ακατάπαυστα. Είναι έξω στα έργα, στα προβλήματα του κόσμου βάζοντας προτεραιότητα την ανάγκη όλων ανεξαιρέτως των πολιτών, χωρίς να ασχολείται με την μικροπολιτική. Είναι ένας αποτελεσματικός Δήμαρχος, της διπλανής πόρτας".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό Γιάννη Βερούλη: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/giannis_veroulis.html
— μαζί με Veroulis Photograph


Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Γιώργο Αμοργιανό.

Γιώργος Αμοργιανός "Το Γαλάτσι που θέλουμε και ονειρευόμαστε δεν είναι μακριά διότι σαν δημοτική ομάδα έχουμε μάθει να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για το καλό της πόλης μας και των πολιτών. Για το καλό των παιδιών μας.
Βασικός άξονας της ζωής μου και κατ’ επέκταση των ενεργειών μου διαχρονικά είναι ότι το «πράσινο» συμβάλλει στην βελτίωση του οικολογικού αποτυπώματος, βελτιώνει την υγεία, συμβάλει στην αισθητική, προωθεί την ανάπτυξη της πόλης και δημιουργεί βιώσιμους και ασφαλείς δημόσιους χώρους για τους πολίτες. Το πράσινο είναι η ζωή μας! Στόχος μου πάντοτε σαν εργαζόμενος, σαν γονιός, σαν Αντιδήμαρχος Πρασίνου ήταν να συμβάλλω στη βελτίωση της ποιότητα της ζωής, όχι με ξένα «τεχνητά» μέσα, αλλά με «φυσικά», με «γήινα».
Το πάθος μου για να έναν όμορφο Δήμο, για ένα όμορφο Γαλάτσι, βασίζεται σε ένα πολύ δυνατό συναίσθημα αγάπης, ένα συναίσθημα που μου το διόγκωσε και μου μετέδωσε -εν πολλοίς- ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος. Ωστόσο για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του συνόλου των στόχων μας, «δεν φτάνει να στοχεύεις καλά, αλλά θα πρέπει να τεντώσεις το τόξο με όλη σου την δύναμη».
Και σε αυτό το σημείο συμβάλλουμε όλοι εμείς που τον υποστηρίζουμε, στο έργο του. Ένα καθαρό όραμα, με την υποστήριξη ενός ξεκάθαρου σχεδίου, δίνει στον άνθρωπο μια φοβερή αίσθηση αυτοπεποίθησης και προσωπικής δύναμης. Και ο Γιώργος Μαρκόπουλος μας εμπνέει πραγματικά, σε αυτή την προσπάθεια".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Γιώργου Αμοργιανού: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/giwrgos_amorianos.html


Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με την Αγγελική Ζήκου.

Zikou Angeliki: "Ο Δήμος Γαλατσίου, εκσυγχρονίζεται, εισάγει νέες ψηφιακές τεχνολογίες και δημιουργεί προϋποθέσεις ώστε ο πολίτης να έχει ανά πάσα ώρα και στιγμή σωστή πληροφόρηση και άμεση χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου. Έναν δήμο σύγχρονο αλλά με κοινωνικό πρόσημο.
Νέα χρηστική ιστοσελίδα με δυνατότητα άμεσων συναλλαγών από τους πολίτες, ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων εντός των υπηρεσιών του Δήμου, διαλειτουργικότητα μεταξύ των νομικών προσώπων του Δήμου κ.ά. είναι μερικές από τις πιο πρόσφατες προσαρμογές του Δήμου μας στην νέα ψηφιακή εποχή. Συνεχίζουμε για ένα «έξυπνο» Δήμο (smart city), με αυτοματισμούς και υπηρεσίες προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων.
Συμπορεύομαι και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι «Δήμαρχος 24ώρες». Είναι ένας έμπιστος άνθρωπος που ο λόγος του συνάδει με τις πράξεις του και παρόλο την ιδιότητά του δεν έγινε απρόσιτος, δεν άλλαξε. Παρέμεινε ο ίδιος, με την πόρτα πάντα ανοιχτή για όλους. Πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Αγγελικής Ζήκου: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/aggeliki_zikou.html
— μαζί με Zikou Angeliki





Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Κώστα Μπάστα.

Κώστας Μπάστας: "Το Γαλάτσι μας, είναι μια καθαρή πόλη. Δουλεύουμε συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύοντας την ανακύκλωση, την αποκομιδή απορριμμάτων, επεκτείνοντας τον οδοκαθαρισμό κατά 30% περίπου σε σχέση με το παρελθόν. Με οικολογική συνείδηση προχωρούμε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, που έχουμε υποβάλει στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση. Θέλουμε ακόμη περισσότερη ανακύκλωση, περισσότερο πράσινο, περισσότερα λουλούδια και χρώματα στην πόλη μας. Εργαζόμαστε, για να κάνουμε το Γαλάτσι μια ευρωπαϊκή πόλη με σύγχρονες προδιαγραφές, χωρίς μόλυνση. Σε αυτό θα συμβάλει και η δρομολόγηση, στο άμεσα προσεχές διάστημα, της Δημοτικής Συγκοινωνίας, η οποία θα βελτιώσει την αστική κινητικότητα και θα περιορίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι πολύ σπουδαίο ο Δήμαρχος να σε εμπνέει με την εργατικότητα και την μεθοδικότητα του. Είναι Μέντορας, με όλη την σημασία της λέξης, στα θέματα «καθαριότητας» μιας πόλης. Εκλέχθηκα πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος κοντά του και δικαίωσε απόλυτα την επιλογή μου. Το ήθος του και η αγάπη του για την πόλη μας, μας «υποχρεώνει» να εργαστούμε ακόμη περισσότερο για ένα πιο όμορφο, πιο πράσινο και πιο καθαρό Γαλάτσι".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Κώστα Μπάστα: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/kwnstantinos_mpastas.html
— μαζί με Κώστας Μπάστας



Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Παναγιώτη Ροπόδη.

Panos Ropodis: "Το Γαλάτσι είναι η πόλη μου! Η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, η πόλη που ζω με την οικογένεια μου.
Στην θητεία μας, με Δήμαρχο τον Γιώργο Μαρκόπουλο, υλοποιήσαμε έργα που έδωσαν νέα προοπτική στον Δήμο και συνεχίζουμε αποφασιστικά με έμφαση στην καθαριότητα, την ανακύκλωση, το περιβάλλον. Δημιουργούμε περισσότερους χώρους πρασίνου για το Γαλάτσι που ονειρευόμαστε.
Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί ο αδιάκοπος και μεθοδικός τρόπος που δουλεύει είναι η κινητήριος δύναμη για όλους. Ενώ γνωριζόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, ανακάλυψα έναν άλλο άνθρωπο όταν για πρώτη φορά δουλέψαμε μαζί. Αυτός από την θέση του Δημάρχου και εγώ από την θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας … Είδα έναν άνθρωπο που βάζει κυριολεκτικά πάνω απ΄ όλα τη δουλειά για τον Δήμο, προς όφελος όλων".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Παναγιώτη Ροπόδη: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/panagiwtis_ropodis.html
— μαζί με Panos Ropodis

 Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Βαγγέλη Μπουγιούκα.

Βαγγέλης (Ευάγγελος) Μπουγιούκας: "Το μέλλον της πόλης μας πρέπει να είναι στα χέρια της νεολαίας! Μέσα από τη σωστή εκπαίδευση και την καλή επικοινωνία με τα νέα παιδιά, θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα. Στους άμεσους στόχους μας είναι να οργανώσουμε ένα Δημοτικό κέντρο δυσλεξίας με καταρτισμένους παιδοψυχολόγους και λογοθεραπευτές. Το ήδη υπάρχον κοινωνικό φροντιστήριο πρέπει να εκσυγχρονιστεί ακόμη περισσότερο διδάσκοντας και ξένες γλώσσες ακόμα και σε παιδιά του δημοτικού ώστε όλα τα παιδιά του Γαλατσίου να έχουν ίσες ευκαιρίες στην παιδεία και την μόρφωση.

Συνεχίζω με τον μαθητή μου Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος με τσαγανό, που ότι βάζει στο μυαλό του το καταφέρνει! Είναι νέος, έχει εμπειρία, όρεξη, ακριβοδίκαιος και η έντονη δραστηριότητά του δίνει ρυθμό σε όλη την ομάδα. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Βαγγέλη Μπουγιούκα: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/vaggelis_bougioukas.html

Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Ελευθέριο Φραγκίσκο Κουνάνη.

Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης: "Το Γαλάτσι, η γενέτειρά μας, αλλάζει, εξελίσσεται και δημιουργεί προϋποθέσεις για έναν Δήμο «πρότυπο» για ένα καλύτερο αύριο, που θα βλέπουμε, όλους τους συνδημότες μας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες, ευτυχισμένους. Στόχος μας είναι να συνεχιστεί δυναμικά και τα επόμενα χρόνια η κοινωνική αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, που θα ανακουφίσει τους δημότες ακόμα περισσότερο.
Επιλέγω να συμπορευτώ και πάλι με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας Άνθρωπος - Δήμαρχος, που εργάζεται ακατάπαυστα, με αγάπη τόσο για τους συνανθρώπους μας χωρίς εξαιρέσεις, την φύση και τα πλάσματα της, αλλά και για την πόλη μας, εν γένει. Είναι ένας αεικίνητος, κοινωνικός εργάτης, που τρέχει για τους πάντες και για τα πάντα!!! Μαζί, θέλω να πάμε το Γαλάτσι ένα βήμα, ακόμα πιο μπροστά, γιατί του ''ΑΞΙΖΕΙ''.

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Ελευθέριου Φραγκίσκου Κουνάνη: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/fragiskos_kounanis.html
— μαζί με Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης


Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με την Ντίνα Σπηλιοπούλου Χρυσάγη.

Ntina Spiliopoulou - Chrysagi: "Tο Γαλάτσι μας, το Γαλάτσι που όλοι αγαπάμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αναβαθμίζεται! Στόχος όλων μας είναι να γίνει η κεντρική πλατεία της πόλης μας, το σήμα κατατεθέν, το σημείο αναφοράς για όλους. Η αποκλειστική χρήση του ΠΑΛΑΙ από τους κατοίκους του Γαλατσίου είναι στα άμεσα σχεδία μας και ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική μέχρι να περιέλθει στην περιουσία μας.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ο Δήμαρχος που γυρίζει μέρα-νύχτα το Γαλάτσι με το μηχανάκι. Είναι ο Δήμαρχος που δεν τάζει και με την συμπεριφορά του αγγίζει τις καρδιές όλων των Γαλατσιωτών. Με την καθημερινή σκληρή δουλειά του, με το ήθος του, την αποφασιστικότητά του και την άμεση αντιμετώπισή των προβλημάτων, υπηρετεί το δίκαιο. Είμαι ευτυχής που μετά από 24 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεργάζομαι μαζί του εκτιμώντας την γνώση, την εμπειρία και την αποτελεσματικότητά του. Στόχος μας, είναι η συνεχόμενη αναβάθμιση των Κοινωνικών Υπηρεσιών με ειλικρινές ενδιαφέρον και αγάπη προς τον συνάνθρωπο με νέες καινοτόμες δράσεις που θα ανακουφίσουν όλες τις ευπαθείς ομάδες".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό της Ντίνας Σπηλιοπούλου Χρυσάγη. http://www.giorgosmarkopoulos.gr/kwnstantina_spiliopoulou.html


Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Μάνο Ελευθερίου.

Μάνος Ελευθερίου: "Θέλουμε το Γαλάτσι της Τέχνης! Το Γαλάτσι του Πολιτισμού! Πιο πολύ χρώμα στην πόλη με ζωγραφιές κτιρίων και λουλούδια παντού, περισσότερη εξωστρέφεια και ασφάλεια. Η εκδήλωση στην Ομορφοκκλησιά την πανσέληνο του Αυγούστου, οι θεματικές βραδιές στο φεστιβάλ και το χειμερινό φεστιβάλ με το αρχαίο εθιμικό του, πρέπει να διατηρηθούν και να συνεχιστούν, ώστε τα φεστιβάλ του δήμου μας να έχουν αναφορά και ένα ιδιαίτερο πανελλήνιο στίγμα. Στόχος μας είναι το άνοιγμα της Ομορφοκκλησιάς μας, έναν από τους πιο σπουδαίους βυζαντινούς ναούς της χώρας, περισσότερο από τις τέσσερις φορές - που έχουμε πετύχει - τον χρόνο.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί ο Δήμαρχος χρειάζεται εργάτες για την υλοποίηση του έργου που έχει σχεδιάσει για την πόλη μας. Κι όταν ο ίδιος είναι εργάτης, χωρίς κομματικές παρωπίδες και ιδεοληπτικές προσκολλήσεις, εργάζεται για το κοινό καλό με καθαρότητα, διαφάνεια και αγάπη, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο…"

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Μάνου Ελευθερίου: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/manos_eleutheriou.html
— μαζί με Μάνος Ελευθερίου




 Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα μας για το Γαλάτσι με τον Βασίλη Δερεδίνη"

Βασιλης Δερεδινης: "Ζώντας στο Γαλάτσι όλα αυτά τα χρόνια, έχω δει την εξέλιξη της πόλης μας, με τα θετικά και τα αρνητικά της. Αυτό που έχω αποκομίσει από την συμμετοχή μου στα κοινά είναι ότι η σωστή οικονομική διαχείριση είναι το Α και το Ω, για έναν Δήμο που θέλει να προσφέρει στους πολίτες του. Από τις καθημερινές υπηρεσίες, όπως η καθαριότητα και ο ηλεκτροφωτισμός, έως τα μεγάλα έργα πνοής που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και των παιδιών μας. Πιστεύω, ότι με την ορθολογική διαχείριση των οικονομικών θα μειώσουμε περεταίρω τα δημοτικά τέλη, ελαφρύνοντας τους συμπολίτες μας, όπως το κάναμε ήδη δύο φορές τα τελευταία 4,5 χρόνια.
Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας Δήμαρχος με ήθος. Πίστεψα σε αυτόν από την πρώτη στιγμή, επειδή παρόλο το νεαρό της ηλικίας του είναι ιδιαίτερα αποφασιστικός και μαχητικός. Ήθελα να είμαι μέρος ενός πολυσυλλεκτικού συνδυασμού και να εντάξω τη δική μου εμπειρία, στη δική του δυναμική. Και πιστεύω ότι το καταφέραμε".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Βασίλη Δερεδίνη: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/vasilis_deredinis.html

 Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Σκληράκη στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Γιάννης Σκληράκης: "Το Γαλάτσι γίνεται σύγχρονο, εξελίσσεται και δημιουργεί προϋποθέσεις για έναν Δήμο «πρότυπο», με άριστες προδιαγραφές. Στόχος μου είναι η πόλη μας να συνεχίσει να αναπτύσσεται οικονομικά ούτως ώστε το 20% του προϋπολογισμού του Δήμου να προέρχεται από τα Ευρωπαϊκά ταμεία. Μια κίνηση που θα ανακουφίσει του δημότες και ταυτόχρονα θα κατατάξει το Γαλάτσι ανάμεσα στους καλύτερους Δήμους της Ευρώπης.
Επιλέγω να συμπορευτώ με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας Δήμαρχος που εργάζεται ακατάπαυστα και με αγάπη τόσο για την πόλη όσο και για τους πολίτες της πόλης μας. Είναι ένας αεικίνητος άνθρωπος, με έντονη δραστηριότητα που όσο και αν προσπάθησα να αντιγράψω την καθημερινότητά του, δεν τα κατάφερα. Μαζί, θέλω να πάμε το Γαλάτσι ένα βήμα, μπροστά".

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Γιάννη Σκληράκη: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/giannis_sklirakis.html

Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Πρωτονοτάριο στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος: "Μέσα στα χρόνια είδα το Γαλάτσι πολλές φορές να αλλάζει. Από μια συνοικία με χωματόδρομους και αλάνες, έγινε μια σύγχρονη πόλη που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Η αξιοποίηση του χώρου της ΛΑΤΩ και η ένταξη του λατομείου στο μητροπολιτικό πάρκο Τουρκοβουνίων θα είναι μια μεγάλη κληρονομιά για τα παιδιά μας όπως επίσης και οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις οι οποίες αναβαθμίζονται συνεχώς. Στόχος μας είναι να εγκατασταθούν κι άλλα υπαίθρια αθλητικά όργανα στις γειτονιές της πόλης, που θα προάγουν το επίπεδο διαβίωσης.

Επιλέγω τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι Άνθρωπος που αγαπάει και νοιάζεται για τον τόπο του. Δουλεύει, προσπαθεί, πασχίζει και εργάζεται σκληρά! Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Δημάρχου που θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στου πολίτες και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος έχει αναγνωρίσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συνέθεσαν την επιτυχημένη πορεία της θητείας του". 

➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Μανώλη Πρωτονοτάριου: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/prwtonotarios.html — μαζί με Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος
 




Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Μανιάτη στον Συνδυασμό μας "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο".

Γιάννης Μανιάτης: "Το Γαλάτσι είναι ο τόπος που μεγάλωσα και έκανα τα πρώτα αυτοδιοικητά μου βήματα πριν από περίπου 17 χρόνια.
Θα συμπορευτώ με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας Δήμαρχος που δούλεψε ναι μεν αθόρυβα αλλά ταυτόχρονα με σωστό προγραμματισμό και με αναμφισβήτητο θετικό αποτέλεσμα. Κατάφερε να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά του Δήμου και έφερε πλεόνασμα στα ταμεία. Καταλυτικό στοιχείο για την υποψηφιότητα μου, μαζί του, ήταν πως ενίσχυσε σημαντικά τις κοινωνικές δομές, με ποικίλες δράσεις, οι οποίες πρόσφεραν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες του Γαλατσίου.
Ένας από τους προσωπικούς μου στόχους και κοινός με τον Δήμαρχο είναι η οριστική παραχώρηση και αποκλειστική χρήση του ΠΑΛΑΙ, στους κατοίκους του Γαλατσίου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο καθώς οι κινήσεις που έγιναν από τη Δημοτική Αρχή έβαλαν γερά τα θεμέλια σε αυτή τη διεκδίκηση. Βρισκόμαστε βέβαια και στην ευχάριστη θέση να μπούμε πλέον σε διαδικασία υλοποίησης και του κομβικού έργου της Κεντρικής Πλατείας στη συμβολή Βεΐκου και Γαλατσίου. Έργο που ήταν χρόνιο αίτημα της κοινωνίας μας και λέμε μετά βεβαιότητας ότι αυτή η μεγαλόπνοη ιδέα, έχει μπει ήδη στο δρόμο της υλοποίησής της".


➡️ Διαβάστε το βιογραφικό του Γιάννη Μανιάτη: http://www.giorgosmarkopoulos.gr/maniatis.html
— μαζί με Γιάννης Μανιάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: