Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Θερινό Σχολείο Νάξου Ανακοίνωση για το Διεθνές Θερινό Σχολείο Νάξου με τίτλο: ‘Νησιωτικότητα,

Ανακοίνωση για το Διεθνές Θερινό Σχολείο Νάξου με τίτλο: ‘Νησιωτικότητα, Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση: Θεωρία, Μέθοδοι και Τεχνικές’ (‘Insularity, Education and Sustainable Growth: Theory, Methods and Techniques’) INNOVIS2019 που θα πραγματοποιηθεί από 8-21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, στην Χώρα-Νάξου-Σχολή Ουρσουλινών (Κάστρο) Νάξου για ενημέρωση των αναγνωστών.
Με εκτίμηση
Καθ. Γεώργιος Κορρές
Διεθνές Θερινό Σχολείο Νάξου

Νησιωτικότητα, Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση: Θεωρία, Μέθοδοι και Τεχνικές’ (‘Insularity, Education and Sustainable Growth: Theory, Methods and Techniques’) INNOVIS2019...
8-21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, Χώρα-Νάξου-Σχολή Ουρσουλινών (Κάστρο) Νάξου


Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 2 Ιουλίου 2019 στον ακόλουθο σύνδεσμο
https://summer-schools.aegean.gr/INNOVIS2019/Application-Form
Να σημειωθεί ότι ο ανώτατος αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 40 άτομα και όσες αιτήσεις γίνουν αρχικά και πληρούν τα κριτήρια θα επιλεγούν.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Θερινό Σχολείο θα έχουν:
• Φοιτητές του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου
• Τελειόφοιτοι, απόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της χώρας ή ισότιμων της αλλοδαπής
• Άτομα από την τοπική κοινωνία της Νάξου

Οι συμμετέχοντες φοιτητές δεν θα επιβαρυνθούν με δίδακτρα και όσοι συμμετέχουν και επιτυχώς ολοκληρώσουν το Θερινό Σχολείο θα λάβουν Πιστοποιητικό (με 5 ECTS) και Βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Επίσης θα υπάρξουν διαθέσιμες 20 κλίνες για την φιλοξενία των συμμετεχόντων φοιτητών μας κατά την διάρκεια του Θερινού Σχολείου Νάξου στο χωριό Βίβλος της Νάξου και θα δοθεί προτεραιότητα ανάλογα την ημερομηνία αίτησης και αποδοχής.
Το Θερινό Σχολείο Νάξου "Μανώλης Μαρμαράς" 2019 γίνεται εφέτος σε συνεργασία του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και την Ελληνική Γεωγραφική  Εταιρεία με την συμμετοχή 24 διδασκόντων καθηγητών από 12 Πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Αμερικής.
Περισσότερες πληροφορίες: https://summer-schools.aegean.gr/el/INNOVIS2019
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: