Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Δημήτρης Καρούσης: «Είμαι πικραμένος σκέφτομαι να παραιτηθώ..»

Εμφανώς πικραμένος από την μικρή συμμετοχή των φίλων του συλλόγου στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου στον Πανναξιακό ΑΟΝ, ο Δημήτρης Καρούσης, με δηλώσεις του στο arthografos.gr, τόνισε πως έχει σκοπό να αποχωρήσει από το Δ.Σ., βοηθώντας παράλληλα την ομάδα όπως και κάθε χρόνο, έξω από παραγοντική θέση.
Ο δευτεραθλητής Ελλάδος Πανναξιακός, χρειαζόταν και χρειάζεται την στήριξη των
φιλάθλων, των παραγόντων, των επιχειρηματιών και της τοπικής δημοτικής αρχής, έτσι ώστε να συνεχίσει να πορεύεται με πρωταγωνιστικούς στόχους.
Ωστόσο στην εκλογική διαδικασία που έλαβε μέρος την Κυριακή το πρωί και παρότι, αρκετοί είχαν προθυμοποιηθεί να συμβάλλουν με την παρουσία τους στο νέο ΔΣ ανάμεσά τους και οικονομικά ισχυροί παράγοντες οι οποίοι μέχρι και την ύστατη ώρα «φώναζαν παρών», γύρισαν την πλάτη επιδεικτικά στον σύλλογο, ρίχνοντας για ακόμη μία φορά το.. μπαλάκι στον Πρόεδρο Γιώργο Ποτικιάν και τον Γενικό Αρχηγό Χαράλαμπο Ιωσηφίδη.
Δύο ανθρώπους που έσωσαν την παρτίδα, όπως όλοι θυμόμαστε δύο χρόνια πριν, όταν ο Πανναξιακός ΑΟΝ, φλέρταρε με το Πρωτοδικείο. Δύο ανθρώπους που μέσα από τις στάχτες του συλλόγου, δημιούργησαν εκ νέου μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία χάρισε πάμπολλες χαρές τόσο στο νησί της Νάξου και τους φιλάθλους της, όσο και γενικότερα στο Κυκλαδίτικο βόλεϊ προσθέτοντας στην λαμπρή ιστορία του σωματείου έναν τελικό πρωταθλήματος, δύο συμμετοχές σε final 4 κυπέλλου και έναν τελικό κυπέλλου στα δύο χρόνια που βρέθηκαν στην διοίκηση.
Αντ’ αυτού δύο χρόνια αργότερα και ενώ οι βάσεις έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, το στοίχημα δεν κερδήθηκε, αφήνοντας πίσω του, μόνο 9 πιστούς στρατιώτες, που στο όνομά τους, εκδόθηκε το νέο ψηφοδέλτιο του σωματείου.
Ένας εξ αυτών είναι ο γνωστός διαφημιστής της ομάδας, Δημήτρης Καρούσης, ο οποίος εμφανώς πικραμένος από την μικρή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, τόνισε πως θα παραιτηθεί, εάν και εφόσον δεν διεξαχθούν εκλογές με μεγάλη απήχηση, δίνοντας στους νέους υποψήφιους, μεγάλη αλλά και ουσιώδη στήριξη:
«Είμαι πολύ στεναχωρημένος από την μικρή συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές. Πρόθεσή μου είναι να παραιτηθώ, εάν δεν αλλάξει κάτι το προσεχές διάστημα, εάν δεν γίνουν εκ νέου εκλογές στον Πανναξιακό, στις οποίες θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή. Εγώ πάντα βοηθούσα και θα συνεχίσω να βοηθάω τον σύλλογο, ωστόσο στο να είμαι στο διοικητικό συμβούλιο και να λαμβάνω αποφάσεις σε ένα συμβούλιο που το ψήφισε αυτό το μικρό ποσοστό του κόσμου, δεν προτίθεμαι να το κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: