Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Με παλέτα κάλυψαν την καθίζηση του οδοστρώματος στο λιμάνι του Απόλλωνα

Παρότι τόσο ο Δήμος όσο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο είχαν ενημερωθεί με έγγραφο μου, καθώς και με φωτογραφικό υλικό (επισυνάπτονται) για την επικινδυνότητα της κατάστασης, από τις 12-2-2019, μέχρι και σήμερα δεν έκαναν την παραμικρή ενέργεια για τη διασφάλιση και προστασία της σωματικής ακεραιότητας κατοίκων και επισκεπτών. Αντιθέτως επέλεξαν, μέσα στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, παρουσία μάλιστα του Αντιδήμαρχου ΔΕ Δρυμαλίας κου Σιδερή, να τοποθετήσουν μία παλέτα πάνω από την τρύπα που έχει δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο σημείο, παίζοντας κυριολεκτικά με την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και των επισκεπτών, αφού στο.σημείο αυτό μανουβράρουν και..
σταθμεύουν αυτοκίνητα αλλά και μεγάλα πούλμαν, με κίνδυνο την υποχώρηση του εδάφους κάτω από το βάρος αυτών των οχημάτων.

Για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή αποδεικνύει την ανευθυνότητα και τον εγκληματικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας και των κατοίκων του και είναι αποκλειστικά υπεύθυνη τόσο αυτή, αλλά και όσοι τη στηρίζουν σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος.

Καλούμε τους κατοίκους του τοπικού μας διαμερίσματος να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Να μην εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε όψιμους σωτήρες που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στήριξαν και στηρίζουν τη δημοτική αρχή και προσπαθούν να τη βγάλουν λάδι και να την απαλλάξουν από τις ευθύνες της. Από κοινού να διεκδικήσουμε την οριστική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας και συνολικά το τοπικό μας διαμέρισμα.




Με μια παλέτα αποφάσισε η σημερινή και νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή να δώσει λύση στο σοβαρό και επικίνδυνο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετούς μήνες στην πλατεία του Απόλλωνα στην παραλία, το υπέδαφος της οποίας έχει υποστεί καθίζηση, με αποτέλεσμα ένα αρκετά μεγάλο μέρος της να βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα αφού το μόνο που την καλύπτει είναι ένα λεπτό στρώμα μπετόν.
Ο  Ο πρόεδρος Τ.Κ. Κορωνίδας  
  Δημήτρης Κορρές

Δεν υπάρχουν σχόλια: