Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΩΜΙΑΚΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ (Φωτογραφίες βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Κωμιακιτών Καλλιτεχνών στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι στο Γαλάτσι. Η Έκθεση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του  μεγάλου Κωμιακίτη Καλλιτέχνη Μάρκου Παντελιά.
Είκοσι Κωμιακίτες καλλιτέχνες παρουσίασαν τα έργα τους και
ενθουσίασαν με τη δυναμική, την πρωτοτυπία και την έμπνευσήτους τους παρευρισκόμενους. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου, Μ. Χωριανόπουλος, καλωσόρισε τους επισκέπτες και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Γ. Στάης, μίλησε για το έργο και την προσφορά στον Σύλλογο και στην κοινωνία του Μάρκου Παντελιά.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημάρχος Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλου, οι Αντιδημάρχοι Παιδείας κ. Ι. Κορρέ και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Ι. Σκληράκη και ο υπεύθυνος των Πολιτιστικών του Δήμου Γαλατσίου, Μ. Ελευθερίου, οι οποίοι βράβευσαν τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες. Στο τέλος της όμορφης βραδιάς το χορευτικό του Συλλόγου χόρεψε νησιώτικα τραγούδια με ζωντανή ναξιώτικη μουσική.
  Η αθρόα συμμετοχή των Κωμιακιτών της Αθήνας έδειξε για μια ακόμα φορά την αγάπη για τον τόπο τους  και τη σπουδαιότητα και την αποδοχή   παρόμοιων πολιτιστικών δράσεων.















































Δεν υπάρχουν σχόλια: