
νερό, μέχρι τη μέση, ένα φλιτζανάκι ξίδι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε το μείγμα για 15 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και....
σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι. Την επομένη περνάμε ένα τούλι και βάζουμε το μείγμα και με ένα κουτάλι αραδιάζουμε στην κατσαρόλα 15-20 αβγά. Βράζουμε για 30 λεπτά (10 λεπτά σε μέτρια φωτιά και 20 λεπτά σε χαμηλή). Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουµε σε µια σχάρα για να στεγνώσουν.Με το ίδιο χρώμα μπορούμε να βάψουμε πάνω από 100 αυγά. Σε όλη τη διαδικασία φοράμε πλαστικά γάντια. Τα αβγά πρέπει να είναι καθαρά και στεγνά σε θερμοκρασία δωματίου, για να έχουν ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα. Στο τέλος μην παραλείψετε να περάσετε τα αβγά µε λάδι για να «κλειδώσετε» το χρώμα τους.
Το αποτέλεσμα που δίνει το ριζάρι
Εύχομαι από καρδιάς το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία και δύναμη!
Να ρίξεις νερό και να τις πλύνεις για να φύγουν τα χώματα…
radioevros.gr
radioevros.gr

Να ρίξεις νερό και να τις πλύνεις για να φύγουν τα χώματα…
radioevros.gr
radioevros.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου