Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΝΑΞΟΥ

Το αίμα είναι αγαθό σε έλλειψη. Δεν διατίθεται στα ράφια, δεν πωλείται με αντίτιμο, δεν παράγεται σε εργοστάσια. Το δημιουργεί μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός και το προσφέρει μόνο η ανθρώπινη ευαισθησία. Μόνο η τακτική αιμοδοσία και όχι η περιστασιακή μπορεί να συνδράμει στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Ο Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου στηρίζει το θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία ενισχύοντας παράλληλα και την Τράπεζα Αίματος, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  την Κυριακή 21 Ιουνίου  στην αίθουσα του Συλλόγου Ανταίου 47 Γαλάτσι.....
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καταρχήν, σε όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που συμβάλλατε με την ευαισθησία σας στο κοινωνικό μας έργο. Για μία ακόμη φορά πλαισιώσατε τις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης του Συλλόγου συμμετέχοντας στην 11η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε
 Η συμβολή σας αποτελεί πράξη αγάπης και φροντίδας για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά  την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και τα μέλη του προσωπικού του, που συνέβαλαν για άλλη μία φορά, για τη διοργάνωση στην εθελοντική αιμοδοσία.
Ευχαριστούμε:  τα μέλη του Συλλόγου την Μαρούσα και την Έλλη Βιτζηλαίου για την βοήθειά τους και επιπλέον, ένα ευχαριστώ προς τους χορηγούς και συγκεκριμένα την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου,  το Γιάννη Κορρέ Οπτικός - Οπτομέτρης..  και το Μιχάλη Χωριανόπουλο (Μποιατζηδομιχάλη) που στήριξαν έμπρακτα αυτή την εθελοντική δράση.

 Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται!!

Και να θυμάστε, η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία μας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία.

Εκ μέρους του  Δ.Σ. 

Με εκτίμηση 

Ο Πρόεδρος                                 Η  Γ Γραμματέας

Γιάννης Στάης                            Άννα Χωριανοπούλου








































Δεν υπάρχουν σχόλια: