Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικο ο ετήσιος αγιασμός του Πανναξιακού ΑΟΝ [pics]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου, η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς, καθώς και ο καθιερωμένος αγιασμός, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος που τέλεσε τον αγιασμό, τίμησε με την παρουσία του τον σύλλογο, ευχόμενος λίγο μετά την ολοκλήρωσή του, υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα.....

Η Ευδοκία Κατσάνη εκπροσώπησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία της και τον Δήμο Νάξου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βαγγέλης Κατσαράς, ενώ και μέλη του διοικητικού συμβουλίου παρευρέθηκαν στον αγιασμό

 


.Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Γιώργος Γιαννάκης, ο Αντιπρόεδρος Σίμος Κάρλοβιτς, η Γενική Αρχηγός Σοφιά Βασιλάκη, ο Γενικός Γραμματέας Μπάμπης Ιωσηφίδης, η Ειδική Γραμματέας Δήμητρη Τασούλη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κυριακή Παντελιά, ο ταμίας Γεώργιος Δημητροκάλλης, η έφορος Πετοσφαίρισης ακαδημιών Γεωργία Περράκη και ο Αντιπρόεδρος Ακαδημιών Μανόλης Καφούρος.

 


 Φυσικά το παρών έδωσαν και οι αθλήτριες του Πανναξιακού αλλά και η τεχνική ηγεσία, ενώ με το τέλος του αγιασμού, πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση της ομάδας.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγιασμό του Πανναξιακού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: