Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Η Ε.Α.Σ. Νάξου συνεχίζει ΕΝΩΜΕΝΗ και το 2021 για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της!

Το 2020, που σε λίγες ώρες φεύγει, ξεκίνησε με όνειρα και προσδοκίες για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου αλλά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εξελίχθηκε σε μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, τόσο για την επιχείρησή μας όσο και για τον κόσμο ολόκληρο!Όμως, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που συναντήσαμε σε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση, με τη συνεισφορά ΟΛΩΝ και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας για τον ΑΓΡΟΤΗ, τον ΠΑΡΑΓΩΓΟ και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ της Νάξου, φέραμε σε πέρας τους στόχους μας!....


Για παράδειγμα, διατηρήσαμε την ηγετική μας θέση στην αγορά όσον αφορά στο τυρί, στις πατάτες και στο κρέας μας. Επίσης, προβάλλαμε και φέτος, με πολλούς τρόπους, το νησί μας και τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα!

Το 2021 θα είναι κι αυτό γεμάτο προκλήσεις, ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος κατά της πανδημίας. Η Ε.Α.Σ. Νάξου, όμως, θα παλέψει, παρά τις αντιξοότητες, για τα όνειρά της!

Βάζοντας πάνω απ’ όλα τον Παραγωγό, θα συνεχίσουμε ενωμένοι για τα μεγάλα μας στοιχήματα, όπως είναι το νέο μας τυροκομείο, η μονάδα βιοαερίου στο νησί μας και οι συμφωνίες με μεγάλα brands για τα προϊόντα μας, όπως είναι η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., η Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. και τα κρέατα του νησιού μας. Ακόμη, θα προσπαθήσουμε φέτος να έχουμε για τον Παραγωγό περισσότερες επιδοτούμενες ζωοτροφές, αύξηση παραγωγής και πωλήσεων, καλύτερες υπηρεσίες, μείωση κόστους, φροντίζοντας έτσι η Ε.Α.Σ. Νάξου, το ΣΠΙΤΙ του ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ, να παραμείνει μια βιώσιμη και ανταγωνιστική επιχείρηση προς όφελος ΟΛΩΝ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Διευθυντές και το Προσωπικό της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου σας εύχονται ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2021!

Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=KLNRAwsozxc

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: