Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Μετά από ένα τέτοιο καθαρισμό των αγγείων, δεν ανεβαίνει πια η πίεση των ηλικιωμένων άνθρωποι και παράλληλα περνάνε εννέα δήθεν "ανίατες" ασθένειες!

Διάσημος Έλληνας καρδιολόγος μιλάει για έναν απλό τρόπο Βαρβάρα Μιγιάκη 30 Ιανουάριος 2022

Ο καθηγητής Γεράσιμος Φιλιππάτος είναι Υπεύθυνος της Μονάδας Καρδιακής Ανεπάρκειας της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ. Ο κ. Φιλιππάτος είναι μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, τ. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιακής Ανεπάρκειας. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Clinical Section και της επιτροπής Οξείας Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιακής Ανεπάρκειας καθώς και πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για την Οξεία Καρδιακή Φροντίδα της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής.

 

Ο καθηγητής Φιλιππάτος Γεράσιμος σπάνια δίνει συνεντεύξεις, προσπαθώντας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη θεραπεία ασθενών. Ωστόσο, ο ανταποκριτής του καναλιού μας στάθηκε τυχερός καθώς ο διάσημος γιατρός δέχτηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις για εκείνους τους ασθενείς που δεν έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν στην κλινική.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Φιλιππάτος Γεράσιμος ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ. Ένας τέτοιος καθαρισμός βοηθά στο να απαλλαγούν οι συνταξιούχοι απ’ τα σκαμπανεβάσματα της πίεσης και να θεραπεύσουν εννέα χρόνιες παθήσεις που εμφανίζουν.

Παρακάτω ο γιατρός εξηγεί το πώς μπορεί να κάνει κανείς έναν θεραπευτικό καθαρισμό. Επίσης, θα συζητήσουμε τα ακόλουθα θέματα:

  • Το να ζήσει κανείς χωρίς χάπια μέχρι τα 120 είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο!
  • Γιατί οι χρόνιες ανίατες ασθένειες συμβαδίζουν με μολυσμένα αγγεία;
  • Κρυμμένα και εμφανή σημάδια μολυσμένων αγγείων
  • ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ

Η μόλυνση των αγγείων είναι αυτό που σας προκαλεί τρόμο και σας «σκοτώνει» από μέσα!

Καθηγητής Φιλιππάτος Γεράσιμος:

- Θα σας δώσω ορισμένα στοιχεία που, ελπίζω, θα σας κάνουν να σκεφτείτε!

Η πιο συνηθισμένη αιτία θανάτου στον πλανήτη είναι οι ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. Ο κύριος λόγος για την εμφάνισή τους σε προχωρημένη ηλικία είναι η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ. Αποδεικνύεται ότι η χοληστερίνη είναι η πιο επικίνδυνη ουσία στον πλανήτη, ικανή να σκοτώνει ανθρώπους πιο συχνά από το αλκοόλ, τη νικοτίνη και τα ναρκωτικά.

Στο 94% των περιπτώσεων, εάν ένας άνθρωπος πεθαίνει πριν φτάσει τα 80, πάει να πει ότι πέθανε από χοληστερίνη.

Η χοληστερίνη καταστρέφει την υγεία. Εάν δεν συσσωρευόταν στα αγγεία, ένας άνθρωπος θα μπορούσε εύκολα να ζήσει μέχρι τα 120.

Τι μορφή έχει η χοληστερίνη και τι είναι; Δεν θα περιγράψω εδώ την ουσία αυτή, έτσι όπως την περιγράφουν στα ιατρικά εγχειρίδια. Θα το θέσω απλά. Φανταστείτε κρύο λίπος που μένει σε ένα τηγάνι που δεν πλύθηκε μετά το δείπνο. Έτσι είναι περίπου η χοληστερόλη.

Η ουσία αυτή, βρίσκοντας στο αίμα, εγκαθίσταται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Πρώτα, σαν ένα μικρό επίχρισμα (σε ηλικία 20-25 ετών), στη συνέχεια το στρώμα χοληστερίνης αναπτύσσεται γρήγορα (25-40 χρόνια), καθώς όλο και περισσότερα σωματίδια κολλούν στο κολλώδες στρώμα. ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 40 ΕΤΩΝ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΦΙΓΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ. Σε αυτή την περίπτωση, η καρδιά δεν έχει άλλη επιλογή από το να αυξήσει την πίεση. Ένα άτομο παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην πίεσή του και υπέρταση που σχετίζεται με την ηλικία με όλα τα επακόλουθα. Αλλά το πιο επικίνδυνο δεν είναι αυτό!

Πολύ πιο επικίνδυνο είναι ότι η χοληστερίνη βουλώνει πλήρως τα μικρά αγγεία που διαπερνούν τον ιστό. Ως αποτέλεσμα, παρατηρείται μειωμένη παροχή αίματος και αναπτύσσονται διάφορες παθολογικές καταστάσεις στα εσωτερικά όργανα που καταλήγουν σε χρόνιες αρρώστιες.

Πρώτα πονάει το στομάχι, μετά η σπλήνα και ύστερα από λίγο παρατηρείται στένωση του ήπατος και του παγκρέατος. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, λένε ότι η υγεία ενός ατόμου αρχίζει να καταρρέει. Πιο συχνά είναι η χοληστερίνη που βάζει μπρος αυτή τη διαδικασία.

Χοληστερίνη. Μέχρι την ηλικία των 50-60, ένας άνθρωπος συσσωρεύει έως και 3,5 κιλά αυτής της επικίνδυνης ουσίας!

Κυριολεκτικά όλα εξαρτώνται από την κατάσταση των αγγείων. Εάν βουλώνονται τα αιμοφόρα αγγεία των ποδιών, αυτό οδηγεί σε κιρσούς, πρήξιμο και μόνιμο βάρος στα πόδια. Εάν αυτό συμβαίνει στο συκώτι, τότε κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες ηπατικές ασθένειες και η κίρρωση, εάν είναι στις αρθρώσεις, τότε η αρθρίτιδα και η αρθροπάθεια ή πόνος στη σπονδυλική στήλη. Εάν είναι βουλωμένα τα αγγεία των ματιών, τότε ο άνθρωπος σταδιακά τυφλώνεται.

Η μόλυνση των αιμοφόρων αγγείων είναι αδύνατον να αποφευχθεί! Η χοληστερίνη συσσωρεύεται στα αγγεία κάθε ανθρώπου. Η μόλυνση των αιμοφόρων αγγείων ευθύνεται για την ταχεία γήρανση.

Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ. Η μόλυνση των αιμοφόρων αγγείων είναι που μειώνει τη ζωή ενός ανθρώπου, κόβοντάς του χρόνια που ήταν να ζήσει.

Αντί για 120 (αυτή ακριβώς είναι η διάρκεια ζωής των οργάνων μας), οι άνθρωποι συχνά δεν φτάνουν ούτε τα 70! Ειδικά εκείνοι που στα 40-50 εμφανίζουν υπέρταση που σχετίζεται με την ηλικία. Παρεμπιπτόντως, είναι ένα από τα πιο εμφανή συμπτώματα της αγγειακής μόλυνσης.

Όχι μόνο η χοληστερίνη! Υπάρχουν και άλλες ουσίες που επίσης μολύνουν τα αιμοφόρα αγγεία σας!

Καθηγητής Φιλιππάτος Γεράσιμος:

Η χοληστερίνη δεν είναι το χειρότερο απ’ όλα. Υπάρχουν δύο ακόμη ουσίες που συσσωρεύονται στα αγγεία!

Θρόμβος

Εάν η χοληστερίνη μοιάζει με λίπος, τότε ο θρόμβος (θρόμβοι αίματος) μοιάζει με μυζήθρα. Οι θρόμβοι αναπτύσσονται στα εσωτερικά τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Ο κίνδυνος θρόμβων αίματος είναι ακόμη μεγαλύτερος από αυτόν της χοληστερόλης. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΘΡΟΜΒΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΙΧΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. Και οι δύο ασθένειες είναι θανατηφόρες με πολύ υψηλή πιθανότητα θανάτου και αναπηρίας.

Όσο μεγαλώνει ένας άνθρωπος, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να προκληθεί θρόμβος αίματος. Γι’ αυτό οι ηλικιωμένοι άνθρωποι παθαίνουν συχνά εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή.

Κρύσταλλοι ασβεστίου

Πρόκειται για άλατα βαρέων μετάλλων, υδράργυρου, διαφόρων χημικών ουσιών που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Εάν, για παράδειγμα, ένας άνθρωπος εργαζόταν σε κάποια βιομηχανία όπου οι συνθήκες ήταν βλαβερές για την υγεία, τότε έχει περισσότερα τέτοιου είδους αποθέματα. Λαμβάνοντας υπόψιν, ωστόσο, την οικολογία που έχουμε σήμερα, το ασβέστιο συσσωρεύεται σε κάθε άνθρωπο. Αυτές οι ουσίες, όπως έχει ήδη αποδειχθεί, είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ. Δηλαδή, συμβάλλουν στην ανώμαλη κυτταρική διαίρεση, η οποία οδηγεί σε σχηματισμό κακοηθών όγκων.

Σχεδόν το 98% αυτών που πεθαίνουν από καρκίνο έχουν υψηλό επίπεδο κρυσταλλικών αποθεμάτων στο αίμα τους . Όλοι γνωρίζουμε ότι ο υδράργυρος είναι μια βλαβερή ουσία, ενώ χάρη σε μια μεγάλη συσσώρευση κρυστάλλων ασβεστίου, το ίδιο το αίμα μετατρέπεται σε βλαβερή ουσία.

Μέχρι τα 50, βουλώνονται όλα τα αιμοφόρα αγγεία του ανθρώπου. Όσο περισσότερο μολύνονται, τόσο περισσότερες χρόνιες παθήσεις εμφανίζει, με συνέπεια να γερνάει γρηγορότερα και να αισθάνεται κάθε φορά όλο και χειρότερα!

Κάντε εξετάσεις για να δείτε το πόσο μολυσμένα είναι τα αιμοφόρα αγγεία σας και αν διατρέχετε η όχι κίνδυνο πρόωρου θανάτου!

Καθηγητής Φιλιππάτος Γεράσιμος:

Μπορώ να σας πω εδώ και τώρα πως αν δεν έχετε καθαρίσει ποτέ τα αγγεία και είστε άνω των 50 ετών, τότε τα αγγεία σας είναι μολυσμένα. Εάν τα καθαρίσετε, θα αισθανθείτε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ.

Συμπτώματα μολυσμένων αγγείων:

  • Οίδημα το πρωί
  • Θόρυβος στα αυτιά
  • Μυγάκια στα μάτια
  • Πόνος στις αρθρώσεις
  • Ζάλη
  • Αϋπνία τη νύχτα και νύστα κατά τη διάρκεια της ημέρας
  • Αίσθηση συνεχής κόπωσης
  • Χειροτέρευση της όρασης
  • Χειροτέρευση της μνήμης
  • Κιρσοί
  • Δύσπνοια
  • Συχνά προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα
  • Προβλήματα με τα περιττά κιλά

Υποστηρίζετε ότι ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων μπορεί να παρατείνει τη ζωή των ηλικιωμένων και να σταθεροποιήσει την αρτηριακή πίεση;

Καθηγητής, Φιλιππάτος Γεράσιμος:

- Το ξέρω αυτό. Αυτή την στιγμή, στην κλινική, στέλνουμε όλους τους ασθενείς άνω των 50 ετών για καθαρισμό αγγείων (ακόμα και κάποιους που είναι άνω των 40). Και μετά τον καθαρισμό, βλέπουμε τι και πώς. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, Η ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 9 ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

Με άλλα λόγια, πολλοί από αυτούς που τώρα παίρνουν ενεργά και καθημερινά χάπια για να σταθεροποιήσουν την αρτηριακή πίεση μπορούσαν να μην το κάνουν αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καθαρίσουν τα αγγεία. Ακόμα κι αν η υπέρταση δεν εξαλειφθεί πλήρως (συμβαίνει και αυτό), η κατάσταση της υγείας θα γίνει καλύτερη κατά πολύ!

Δυστυχώς, αυτός ο απλός τρόπος για την ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης επίμονα κρύβεται από διεφθαρμένους γιατρούς και φαρμακευτικές εταιρείες, τις οποίες συμφέρου οι μακροχρόνιες θεραπείες. Διότι όσο περισσότερο άρρωστος θα παραμένει κάποιος, τόσο περισσότερα χρήματα θα ξοδέψει για φάρμακα. Τους συμφέρει αυτό. Από την άλλη, ο καθαρισμός είναι μια απλή και φθηνή διαδικασία που γρήγορα επαναφέρει σε δράση έναν άνθρωπο.

Μια Ελληνίδα συνταξιούχος κατάφερε να θεραπεύσει πλήρως την υπέρταση χάρη σε καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων. Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι….

Θέλω να σας δείξω ένα γράμμα από την Παναγιώτα Λαζάρου, μια Ελληνίδα συνταξιούχο. Οι γιατροί μιας τοπικής κλινικής την καταδίκασαν σε θάνατο. Οι συγγενείς αποφάσισαν να μην τα παρατήσουν . Η ίδια η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να έρθει σε εμάς, έτσι η κόρη της πήρε τηλέφωνο στην κλινική μας, ζητώντας βοήθεια. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε από μακριά; Δεν μπορώ καν να κάνω διάγνωση μέσω τηλεφώνου. Την συμβουλέψαμε να καθαρίσει τα αγγεία.

Μετά από 3 μήνες, η ηλικιωμένη γυναίκα μας έγραψε η ίδια! Θέλω να σας δείξω το γράμμα της.

 
Παναγιώτα Λαζάρου, 69 ετών. Ελληνίδα συνταξιούχος που ζει στην Λαμία και υποφέρει από υψηλή αρτηριακή πίεση και πολλές άλλες ασθένειες.

«Ευχαριστώ πολύ που μου χαρίσατε τη ΖΩΗ! Όταν η κόρη μου σας τηλεφώνησε, ήμουν σχεδόν αναίσθητη, χωρίς να μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Το μυαλό μου είχε θολώσει από την υψηλή πίεση, η οποία δεν έπεφτε ούτε με χάπια. Ήμουνα στα πρόθυρα εμφράγματος, ούτε στο νοσοκομείο δεν με έβαζαν, απλά είπαν στην κόρη μου να μου βρει μια θέση στο νεκροταφείο. Παρ' όλ' αυτά, αυτή αποφάσισε να σας τηλεφωνήσει. Ύστερα άρχισε να μου δίνει συνέχεια το φάρμακο που μας στείλατε. Ευτυχώς, γλίτωσα. Η πίεση άρχισε σταδιακά να πέφτει. Τώρα δεν ανεβαίνει καθόλου. Κυριολεκτικά επέστρεψα από τον άλλο κόσμο. Πριν από μια εβδομάδα έκανα εξετάσεις στο νοσοκομείο μας. Όταν μου είπαν ότι για την ηλικία μου ήμουν υγιής, έμεινα κατάπληκτη. Πριν λίγους μήνες, ήμουν με το ένα πόδι στον τάφο. Ελπίζω ειλικρινά πως θα ζήσω ακόμα. Λατρεύω τη ζωή με όλη μου την ψυχή. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το ότι με σώσατε.»

ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ. Αν και στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για θαύμα. Όλα έχουν την εξήγησή τους.

Μια μέθοδος καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων για συνταξιούχους και υπερτασικούς

Καθηγητής, Φιλιππάτος Γεράσιμος:

- Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένα φάρμακο που το κάνει καλά αυτό. Ονομάζεται Cardione. Αυτό το φάρμακο δημιουργήθηκε το 2015 από το Ινστιτούτο Καρδιάς και Αγγείων της . Το φάρμακο περιέχει περίπου 40 δραστικά συστατικά όπως εκχυλίσματα από φυτά χρήσιμα για τα αιμοφόρα αγγεία, βιταμίνες, μικρο και μακροστοιχεία.

Το πιο σημαντικό συστατικό του «Cardione» είναι τα λεγόμενα «ΜΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ» -που είναι σε θέση να καθαρίσουν τα αγγεία. Διαλύουν τη χοληστερίνη, τους θρόμβους αίματος και τους κρυστάλλους ασβεστίου.

Τα «μόρια ενεργού οξυγόνου» ανακαλύφθηκαν το 2007 από Ιάπωνες επιστήμονες . Για την έρευνα σε αυτόν τον τομέα, δύο Ιάπωνες επιστήμονες πήραν το βραβείο Νόμπελ. Σήμερα, τα «μόρια ενεργού οξυγόνου» χρησιμοποιούνται ενεργά στην παγκόσμια ιατρική.

Παρεμπιπτόντως, οι ίδιοι οι Ιάπωνες έχουν αρχίσει να επικεντρώνονται στον καθαρισμό αγγείων μετά τα 40-50, από το 1965 ακόμα, όταν υιοθετήθηκε το Εθνικό Πρόγραμμα εξυγίανσης και μακροζωίας. Σε αυτόν τον νόμο, ο καθαρισμός των αγγείων αναφέρεται σε ξεχωριστό άρθρο. Τα αποτελέσματα εκείνης της απόφασης τα βλέπουμε σήμερα. Η Ιαπωνία κατέχει το ρεκόρ για το προσδόκιμο ζωής. Για τους Ιάπωνες, το να ζουν 100 χρόνια είναι συνηθισμένο. Εάν πριν οι Ιάπωνες καθάριζαν τα αγγεία τους με βότανα, ασκήσεις γυμναστικής και γιόγκα, τώρα χρησιμοποιούν ειδικά φάρμακα με βάση το "ενεργό οξυγόνο"

Πόσο καιρό πρέπει να παίρνει κανείς το Cardione για να καθαρίσει τα αιμοφόρα αγγεία;

Κατά μέσο όρο, η λήψη του φαρμάκου είναι 2-4 εβδομάδες. Το αν θα σταματήσετε ή όχι να το παίρνετε, εξαρτάται από το πώς νιώθετε.

Θα αναφέρω το τι είναι ικανό να κάνει το Cardione στον οργανισμό και την υγεία σας κατά τη διάρκεια του καθαρισμού και αρκετούς μήνες μετά.

Καθαρίζει και αποκαθιστά τα αγγεία

Χάρη στα «μόρια ενεργού οξυγόνου», το Cardione διαλύει τα αποθέματα χοληστερίνης, τους θρόμβους αίματος και τις συσσωρεύσεις ασβεστίου. Επιπλέον, χάρη στο εκχύλισμα του Ginkgo Biloba, το φάρμακο αυξάνει τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων και αποκαθιστά την ελαστικότητά τους. Μετά από ένα μήνα θεραπείας, όπως φαίνεται από τα στοιχεία της έρευνας, τα αγγεία γίνονται τόσο καθαρά και ελαστικά, όπως αυτά των ανθρώπων που είναι 25-30 ετών. Αποκαθίστανται τα μικρά τριχοειδή αγγεία. Ως αποτέλεσμα, η πίεση δεν ανεβοκατεβαίνει πια, δεν νιώθει πια αδύναμος, ούτε έχει νύστα, οι πληγές και τα κοψίματα επουλώνονται πιο γρήγορα. Επιπλέον, ο άνθρωπος έχει περισσότερες δυνάμεις και ενέργεια να κάνει τις δουλειές του σπιτιού ή στο εξοχικό.

Αποκαθιστά τα εσωτερικά όργανα και αρθρώσεις

Μετά τον καθαρισμό των αγγείων, θα ξεκινήσει η αποκατάσταση των εσωτερικών οργάνων. Ευτυχώς, ο οργανισμός μας έχει εκ φύσεως την ιδιότητα να αναγεννά τα κύτταρα. Ως αποτέλεσμα, πολλές ασθένειες εξαφανίζονται. Για παράδειγμα, εάν σας πονούσε το πάγκρεας ή ο σπλήνας, ο πόνος θα περάσει. Πολύ συχνά, μετά τον καθαρισμό, επουλώνονται τα έλκη του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου. Επιπλέον, αποκαθίστανται οι αρθρώσεις. Εξαφανίζονται οι διάφοροι τριγμοί και κρότοι στον σβέρκο, την πλάτη και τις αρθρώσεις. Αποκαθίστανται οι χόνδροι. Με την αλλαγή καιρού, τα γόνατα και τα δάχτυλα πλέον δεν πονάνε. Επιστρέφει η κινητικότητα των αρθρώσεων.

Καίει το περιττό λίπος

Το περιττό βάρος είναι αυτό που επιδεινώνει κατά 4-5 φορές την κατάσταση της υγείας των υπερτασικών και των ηλικιωμένων. Όσο περισσότερο βάρος έχει κάποιος, τόσο περισσότερο επιβαρύνονται τα αιμοφόρα αγγεία, η καρδιά και οι αρθρώσεις. Συχνά η αιτία της αύξησης βάρους είναι η μόλυνση των αγγείων, καθώς η γλυκόζη δεν μπορεί να αφαιρεθεί από τους ιστούς στη σωστή ποσότητα. Αφού καθαρίσετε πλήρως τα αγγεία, το βάρος αρχίζει να μειώνεται από μόνο του. Επιπλέον, το Cardione είναι εκχύλισμα δηλητηρίου μελισσών, το οποίο επιταχύνει την διάσπαση του λίπους. Κατά μέσο όρο, ένα μήνα μετά τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων, ένας άνθρωπος χάνει 8-12 κιλά.

Επαναφέρει την όραση και τη μνήμη

Το Cardione περιέχει ένα εκχύλισμα από νέους κώνους λάρικας, το οποίο είναι σε θέση να αποκαταστήσει τα μικροαγγεία του πυθμένα του ματιού, ως αποτέλεσμα, η όραση επιστρέφει σταδιακά. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν και πάλι να βλέπουν τους αριθμούς των λεωφορείων από μακριά και μπορούν να περνάνε ξανά το νήμα από το μάτι της βελόνας. Επέρχεται ολική αποκατάσταση των αιμοφόρων αγγείων των ματιών. Όσοι έχουν καθαρά αγγεία δεν κινδυνεύουν καθόλου να τυφλωθούν! Το γνωρίζουν αυτό όλοι οι οφθαλμίατροι.

Αποκαθιστά την σεξουαλική ικανότητα στους άνδρες!

Ένα από τα εκπληκτικά αποτελέσματα του καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων είναι ότι αρχίζει ξανά η παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται η προστατίτιδα και να εξαλείφεται το αδένωμα του προστάτη. Επίσης, αποκαθίσταται η σεξουαλική ικανότητα. Εάν είστε κάτω των 70 ετών, σαν δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ξανά σεξ.

Το φαινόμενο της πεταλούδας για κάθε ηλικιωμένο και υπερτασικό

Η δράση του Cardione είναι σαν ένα φτερούγισμα πεταλούδας, το οποίο προκαλεί αλυσιδωτή αντίδραση με αποτέλεσμα την επούλωση των εσωτερικών οργάνων και βελτίωση της κατάστασης της υγείας. Αρχίζοντας από την ομαλοποίηση της λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων και τελειώνοντας με την αποκατάσταση της όρασης και των αρθρώσεων.

1-3 μήνες μετά τη λήψη του Cardione νιώθετε αναγεννημένοι. Ταυτόχρονα, οι ασθενείς νιώθουν αισθητά καλύτερα κάθε εβδομάδα.

Εύκολη αφύπνιση

Ξυπνάτε το πρωί και πετάγεστε εύκολα από το κρεβάτι - δεν χρειάζεται να αναγκάζετε τον εαυτό σας να σηκωθεί, τεντώνοντας και τρίβοντας τα άκαμπτα πόδια σας, τσακίζοντας την πλάτη και το λαιμό σας. Από το πρωί, το σώμα είναι γεμάτο ενέργεια και δύναμη.

Ευεξία και διάθεση

Από το πρωί και για όλη την ημέρα. Κοιμάστε καλά και αρκετά. Νιώθετε νεότεροι. Τη νύχτα δεν χρειάζεται να τρέχετε συνεχώς στην τουαλέτα. Τίποτα δεν πονάει και δεν προκαλεί κνησμό.

Νόστιμο πρωινό

Θα προσθέσετε διάφορα φαγητά στο μενού σας. Δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνετε αυστηρή δίαιτα. Θα θυμηθείτε τη γεύση των πιάτων που τώρα αναπολείτε. Όχι άλλες δίαιτες με χαμηλούς υδατάνθρακες. Απολαύστε τη γεύση των αγαπημένων σας πιάτων!

Ηράκλεια δύναμη

Φεύγοντας από το σπίτι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τα πόδια σας, το περπάτημα δεν θα είναι αφόρητο, μπορείτε να περπατάτε όλη μέρα και τα πόδια να μην κουράζονται ούτε να πρήζονται. Τα σανδάλια, τα παπούτσια και οι κάλτσες δεν θα τρυπάνε τα πρησμένα πόδια όπως τρυπάει ένα σχοινί ένα σαλάμι.

Απόλυτη ηρεμία

Είστε απόλυτα ήρεμοι και χαλαροί. Πλέον δεν σας βασανίζει ο συνεχής πόνος που σας θόλωνε το μυαλό, εμποδίζοντάς σας να εστιάσετε την προσοχή σας σε οτιδήποτε άλλο. Όταν τίποτα δεν πονάει, τότε τα συνηθισμένα πράγματα, όπως οι ήχοι, οι μυρωδιές ξαναποκτούν έντονα χρώματα.

Τέλεια όραση

Ακόμη και η σοβαρά κατεστραμμένη όραση θα αρχίσει να ανακάμπτει σταδιακά. Αυτό που πριν βλέπατε θολά, τώρα είναι ευκρινές. Μπορείτε πάλι να δείτε τον αριθμό του λεωφορείου από μακριά, μπορείτε να θαυμάσετε ξανά τις ομορφιές της φύσης.

Και το πιο σημαντικό, θα παρατείνετε τη ζωή σας! Ταυτόχρονα, ακόμη και στα γεράματα θα νιώθετε υγιής και δραστήριος. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνετε τους συγγενείς σας με τη φροντίδα σας. Θα μπορείτε να φροντίσετε μόνοι σας τον εαυτό σας.

Τα ελληνικά φαρμακεία παρουσιάζουν έλλειψη του Cardione!

Από όσο γνωρίζουμε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγοράσετε το Cardione στα φαρμακεία. Είναι σπάνια διαθέσιμο. Άραγε έτσι είναι; Και τι θα συνιστούσατε στους Έλληνες πολίτες ;

- Ναι, έτσι είναι. Το Cardione παράγεται σε μικρές περιορισμένες ποσότητες, επομένως, απλά δεν φτάνει στα φαρμακεία. Τα περισσότερα από αυτά, δυστυχώς, πάνε στο εξωτερικό, μερικά αγοράζονται από ιδιωτικές κλινικές.

Πράγματι, για τους απλούς ανθρώπους η απόκτηση του Cardione είναι ένα πρόβλημα. Αλλά ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ. Αρκεί να κάνουν μια αίτηση για να το αποκτήσουν μέσω της ιστοσελίδας μας. Αποφασίσαμε να διαθέσουμε ένα μέρος, αν και μικρό, της παρτίδας που αγοράστηκε για αυτό το πρόγραμμα, γι’ αυτό το φάρμακο δεν θα μπορούν να το πάρουν όλοι. Θα έχουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν όσοι κάνουν πρώτοι την αίτηση.

Προϋποθέσεις για την απόκτηση του Cardione:

  • Να μένει ο άνθρωπος στην Ελλάδα. Δεν στέλνουμε το Cardione στο εξωτερικό.
  • Επιτρέπεται η αγορά Cardione ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Παρακαλώ τους μεταπωλητές να αφήσουν το φάρμακο για τους ανθρώπους. Το να πλουτίζουν από ηλικιωμένους ανθρώπους είναι απάνθρωπο!
  • Η παραγγελία γίνεται σε αυτό το σάιτ, συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση. Σε αυτήν πρέπει να αναφέρετε ο αριθμός τηλεφώνου για να μπορεί ο γιατρός μας να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας συμβουλεύσει.

Για να παραγγείλετε το Cardione, συμπληρώστε την ειδική αίτηση που θα προωθηθεί αυτόματα στους συμβούλους της κλινικής. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας εντός 5 λεπτών μετά την υποβολή αίτησης.

Ειδικά για τους αναγνώστες μας, δημοσιεύουμε ένα λινκ για την άμεση υποβολή αίτησης απόκτησης του φαρμάκου "Cardione".https://life.easyprofit.host/Pk5GkDwS?utm_creative=grcyh2&utm_campaign=grcyh2&utm_source=fb&utm_placement=Facebook_Desktop_Feed&campaign_id=23849844443020095&adset_id=23849844443050095&ad_id=23849844443150095&adset_name=grcyh2&fbpixel=343589334161192&fbclid=IwAR3-E3Dl8qYtdj6uSJR4n8jL8vN936ePnAUAlO2Yvvi0TuPR6RI-0-hQ3L8

Δεν υπάρχουν σχόλια: