Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Εκδήλωση με θέμα: "Ασφαλής γυναίκα - Υγιής κοινωνία" που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι του Δήμου Γαλατσίου. (βίντεο φωτογραφίες)

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε
ο Σύλλογος Σκαδιωτών - Μεσωτών Νάξου με θέμα: "Ασφαλής γυναίκα - Υγιής κοινωνία" στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι κυρίες Ευαγγελία Τσαπατσάρη, Κοινωνιολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, Δρ Ελένη Γ. Μαύρου Ψυχίατρος και Αντωνία Λεγάκη Δικηγόρος.
Οι έγκριτες εισηγήτριες ανέπτυξαν το θέμα από νομική, ψυχιατρική και κοινωνιολογική σκοπιά και συνέβαλαν ουσιαστικά στο διάλογο που......

ακολούθησε.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε κ. Νίκος Μαγκανάρης Περιφερειακός σύμβουλος του νομού Αττικής
όπου χαιρέτησε και συγχάρηκε την πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου για το ωραίο θέμα της εκδήλωσης όπου και τοποθετήθηκε.

Ιδιαίτερα συγκινητική  ήταν και η τοποθέτηση  της Ματίνα Φάρκωνα,
η οποία στα πλαίσια της εκδήλωσης "Ασφαλής γυναίκα - Υγιής κοινωνία," θα πραγματοποιήσει σεμινάριο αυτοπροστασίας δωρεάν για γυναίκες στην σχολή Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου Ps Brotherhood, Αν Γενναδίου 16, Γκύζη, το Σάββατο 20 Απριλίου στις 18:30μμ.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές!!













































































Δεν υπάρχουν σχόλια: