Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αγγελία: «Αναζητείται ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ»


Η ομάδα του Seleo αναζητεί έναν από τους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του...Κινήματος. Οχι κάποιον από τα «ιστορικά στελέχη», τους επιφανείς πανεπιστημιακούς, τους γνωστούς αυλικούς και συνδικαλιστές, λόγιους υποστηρικτές του κόμματος, «πεφωτισμένους»
και γενικότερα όλους όσοι νιώθουν ότι ανήκουν στο «όλο ΠΑΣΟΚ» και έχουν δηλώσει ήδη την πρόθεσή τους να στηρίξουν αύριο το μοναδικό υποψήφιο αρχηγό του κόμματος.
Ψάχνουμε έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας με ή χωρίς δουλειά, να έχει ζήσει τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια στη χώρα, να μην έχει καταδικαστεί ποτέ στη ζωή του για ατιμωτικά αδικήματα, να μην είναι εθισμένος στα κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, να ξέρει στοιχειωδώς τι σημαίνει διαπλοκή και ποιοι είναι οι «πρωταγωνιστές» της σ' αυτή τη χώρα, να γνωρίζει  την ιστορία αυτού του τόπου και η κοινωνική του συμπεριφορά να είναι αυτό που λένε οι πολλοί «φυσιολογική».
Θα αποκλειστούν:

  • Αυτοί που έχουν συμμετάσχει έστω και μία φορά σε πορείες διαμαρτυρίας εργαζομένων (λόγω εμμονικής ιδεοληψίας με το πολιτικό κατεστημένο).
  • Οι «αγανακτισμένοι» (για ευνόητους λόγους).
  • Όσοι οποιαδήποτε στιγμή έχουν συνταχθεί έστω και...νοερά με το καταραμένο «μέτωπο της δραχμής».
  • Ολοι όσοι νιώθουν ένοχοι ή συνένοχοι για το κατάντημα της Ελλάδας.
Οι ψηφοφόροι που έχουν κάποιο στενό συγγενικό τους πρόσωπο που έχει διοριστεί στο παρελθόν με τη βοήθεια του...Κινήματος ή έχουν πάνω από τρεις ανέργους στην οικογένειά τους και ευελπιστούν σ' ένα «βόλεμα» όταν «φτιάξουν τα πράγματα» ή έρθει επιτέλους η...Ανάπτυξη, θα αντιμετωπιστούν με δυσπιστία, επιφυλακτικότητα αλλά και κατανόηση.
Απαραίτητη προϋπόθεση ο ψηφοφόρος να γνωρίζει τους βασικούς αριθμητικούς υπολογισμούς. Θα προτιμηθούν όσοι έχουν έστω και «ακατέργαστο» ταλέντο στους επαγωγικούς ή παραγωγικούς συλλογισμούς (κριτήριο της τελευταίας στιγμής λόγω της υποψηφιότητας Βενιζέλου). Οσοι θεωρούν ότι πληρούν αυτά τα κριτήρια ας επικοινωνήσουν μαζί μας: mail@seleo.gr
Οι ερωτήσεις στις οποίες θα κληθούν να απαντήσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι οι εξής:
  • Τι ελπίζετε από την εκλογή του Ε.Βενιζέλου;
  • Νιώθετε μέλος μιας σοσιαλιστικής παράταξης;
  • Γνωρίζετε κάποιες από τις αρχές και τους βασικούς στόχους της ιδρυτικής διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη 1974; Αν ναι, γράψτε και στείλτε μας τις πιο αγαπημένες σας.
  • Προσωπικά έχετε χρεωκοπήσει ή δεν αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα ρευστότητας; Περιγράψτε την καθημερινότητά σας.
  • Χαρακτηρίζετε τα μέτρα που έλαβε η «κυβέρνηση σωτηρίας» δίκαια; Αν όχι, χαρακτηρίστε τα με το δικό δας τρόπο.
  • Γενικά μιλώντας, σκέφτεστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: