Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΤΌΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Με λύπη μας είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε το ατόπημα της Εφημερίδας των Συντακτών για το σημερινό της πρωτοσέλιδο. Δημοσίευσαν- χωρίς την άδεια ή την ενημέρωση του Μανώλη Γλέζου - ορισμένα στοιχεία που αφορούν τη Xρυσή Aυγή από αυτά που παρέδωσε στον Νίκο Δένδια. Δεν γνωρίζουμε αν η εφημερίδα έχει τον πλήρη κατάλογο ή χρησιμοποίησε στοιχεία που αυτή έχει στην διάθεσή της. Αν η εφημερίδα είχε τα στοιχεία μπορούσε να τα παραδώσει η ίδια είτε στον Υπουργό είτε στον Εισαγγελέα. Δεν επιτρέπονταν να χρησιμοποιήσει τον Μ.Γλέζο για να πετύχει μια αντιδεολογική "αποκλειστικότητα". Όλα τα ΜΜΕ ζήτησαν αυτά τα στοιχεία και ο Μανώλης τους απαντούσε ότι από τη στιγμή που παραδόθηκαν στον Εισαγγελέα, πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Η Εφημερίδα των Συντακτών όμως προτίμησε χωρίς να ενημερώσει - ως όφειλε - να προχωρήσει στην δημοσίευση του καταλόγου. 


Παρέδωσε στον εισαγγελέα τον φάκελο που παρέλαβε από τον Μανώλη Γλέζο ο Δένδιας.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο Ν.Δένδιας παρέδωσε στον εισαγγελέα τον φάκελο που του είχε παραδώσει ο Μανώλης Γλέζος και αφορούσε την δράση της Χ.Α.
 Είχε προηγηθεί συνάντηση τους στις 30/12/2012 [ δειτε εδω ] κατα την οποία ο Μ.Γλέζος.
  Στη συνάντηση αυτή του ανέπτυξε διεξοδικά όλες τις μορφές βίας που εκδηλώνονται στον τόπο μας (κρατική, παρακρατική, φασιστική) και του
επέστησε ιδιαίτερα την προσοχή στους κινδύνους που ενυπάρχουν από μια κοινωνική έκρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: