Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πρώτο βραβείο στο Δημοτικό σχολείο Βίβλου Νάξου απ' την Ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή για τον διαγωνισμό βίντεο eTwinning 2013 (video)


Οι μαθητές του σχολείου μας τραγούδησαν σε επαγγελματικό στούντιο ηχογραφήσεων ένα παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι διασκευασμένο ειδικά για το e twinning. Φόρεσαν τις παραδοσιακές στολές του νησιού μας και χόρεψαν το τραγούδι αυτό στους ανεμόμυλους και τα σοκάκια του χωριού μας. Επιδόθηκαν σε ομαδική εργασία εικαστικών για να ενώσουν με τα χέρια τους ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και για να σχεδιάσουν το λογότυπο του e twinning μέσα από τη δική τους ματιά. Τα πλάνα αποτυπώνουν τον τρόπο με τον οποίο διδάσκονται καθημερινά, με διαδραστικότητα και με τις ΤΠΕ να έχουν ενεργό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία. Έτσι το E twinning ενισχύει τη διαθεματικότητα στην εκπαιδευτική πράξη καθώς η μουσική, η γυμναστική, τα εικαστικά, οι ΤΠΕ και τα Αγγλικά γίνονται ένα, ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί αυτό το βίντεο. Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού και όλων των παραπάνω στοιχείων φαίνεται γιατί οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας αγαπούν το e twinning.  

Η eTwinning Ταινία μου: Πρώτο βραβείο στη Νάξο και τις Κυκλαδες!
Ο διαγωνισμός βίντεο των ΕβδομάδωνeTwinning 2013 ‘H eTwinning Ταινία μου’ τελείωσε. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι συνολικά λάβαμε 148 επιλέξιμα βίντεο από 19 χώρες και από 6 χώρες eTwinning Plus.
Η δυνατότητα να ψηφίσετε για τις συμμετοχές έληξε στις 14 Νοεμβρίου και η Ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή έχει επιλέξει τους τρεις νικητές ανάμεσα στα βίντεο που άρεσαν περισσότερα στην κοινότητα του eTwinning.
Και οι νικητές είναι…
Nikos Vintzilaios από την Ελλάδα – 309 Likes
Δημοτικό σχολείο Βίβλου Νάξου
Συγχαρητήρια στους νικητές και κυρίως στον Νίκο Βιντζηλαίο και τους πρωταγωνιστές μαθητές του

Δεν υπάρχουν σχόλια: