Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η λούφα του "αφαλού" γαϊδουριού στο αλώνι

Παρακολουθώ με έκπληξη τις χαζοχαρουμενιές και τους εξυπνακισμούς που αναρτάτε στο φ.μπ.και δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω ή να θυμώσω.Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχουν χάσει τη δουλειά τους, άλλοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους,σε όλους έχουν ληστεψει τα εισοδήματά τους και πάει λέγοντας...και κλαίγοντας. Δυστυχώς παρ' όλα αυτα και τα
χειρότερα που ακολουθούν,και το ξέρετε!!!,συνεχίζετε να σκέφτεστε και να λειτουργείτε στα πλαίσια,που καθορίζουν οι καναλάρχες και τα πολυτελείας κολεγιόπαιδα. Που με τα λεφτά του "μπαμπά" σπούδασαν ; στα γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού,κυνισμό και κερδοσκοπία υπηρετώντας αποτελεσματικά την παρέκλιση της επιστήμης.
Σήμερα τεμαχίζουν τη ΔΕΗ για να την εκχωρίσουν σε συμφέροντα,αλήθεια ποιός απ' όλους εσάς έψαξε να μάθει τι έχει συμβεί σε αντίστοιχες χώρες που ιδιωτικοποίησαν την ηλεκτρική ενέργεια;Πως αντιδράς στην επίταξη και σε κάθε μορφής, επίθεση στους θεσμούς της δημοκρατίας;Τι περιμένεις; Βέβαια κάποιοι θα πούν με περίσιο θράσος ότι όλα αυτά τα είχαν υποψιαστεί και τώρα απλά επιβεβαιώνονται. Οταν ψήφιζαν όμως Πασοκ,γιατί ψήφιζαν;Δικαιολογημένα κάποιος θα πει ότι από κάπου τα άρπαζαν.
Ακόμη και τα γαϊδούρια σκέπτονται και μπορούν να αναγνωρίσουν τη λούφα του "αφαλού" γαϊδουριού στο αλώνι και την προτιμούν, είναι σε θέση να αναγνωρίζουν το αλέτρι και αντιδρούν,νεσείς ούτε κι αυτά τα απλά δεν είστε σε θέση να αναγνωρίσετε.

 Γράφει ο  Μάρκος Παντελιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: