Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Παναττική καθιστική διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ & Συνταξιουχικών Οργανώσεων στις 10ης Δεκεμβρίου, ώρα 6 μ.μ. στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (πλατεία Συντάγματος)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η εκκωφαντική «εξαφάνιση» της Πανελλαδικής, Πανεργατικής απεργίας της 27ης Νοεμβρίου από τα ντόπια μέσα μαζικής ενημέρωσης και η υπονόμευσής της από τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, δεν κατάφεραν να πτοήσουν το ηθικό του εργατόκοσμου  που μαζικά, μαχητικά πήρε μέρος τόσο στην απεργία, όσο και στις ογκώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της χώρας.

Η μαζικότατη παρουσία των μελών του Συλλόγου μας στην Πανελλαδική, Πανεργατική απεργία της 27ης Νοεμβρίου, καθώς και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ  την ίδια μέρα, είναι μια ακόμη παρακαταθήκη στον αγώνα που δίνουμε με το ταξικό εργατικό κίνημα ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές κυβέρνησης και  Ε.Ε., που μας θέλουν να ζούμε, στην κυριολεξία με 400 ευρώ, χωρίς συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, χάριν της υψηλής και απρόσκοπτης κερδοφορίας των ντόπιων και ξένων μονοπωλιακών ομίλων.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας με τη μαζική μας παρουσία στην Παναττική καθιστική διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ & Συνταξιουχικών Οργανώσεων στις  10ης Δεκεμβρίου, ώρα 6 μ.μ.  στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (πλατεία Συντάγματος), με κύριο και πρωταρχικό αίτημα την άμεση καταβολή της 13ης και 14ης σύνταξης παράλληλα με την απαίτηση ικανοποίησης όλων των αιτημάτων μας.
Τρόϊκα, κυβέρνηση και καπιταλιστές ας το ξέρουν καλά: Είμαστε απόμαχοι της δουλειάς, όχι απόμαχοι της ζωής!. Δεν το βάζουμε κάτω. Διεκδικούμε αταλάντευτα τη ζωή που μας αξίζει, όλα όσα δικαιούμαστε,  όλα όσα μας ανήκουν.

Το Διοικητικό Σύμβούλιο




Δεν υπάρχουν σχόλια: