Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Προπονητές: Για όμορφο θέαμα και εμπειρίες. (video)

Όμορφο θέαμα υποσχέθηκαν οι προπονητές των 4 ομάδων που το Σαββατοκύριακο θα διεκδικήσουν στο Αγρίνιο το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών!Ατάνας Πετρόφ (Πανναξιακός): «Θα ήθελα να ευχαριστώ την πόλη του Αγρινίου για τη φιλοξενία, όλα είναι πολύ καλά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και ποιοτικές και έχουν ίσες πιθανότητες για

να κερδίσουν το Κύπελλο και αυτός που θα βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση θα κατακτήσει τον τίτλο. Το βόλεϊ είναι τεχνικό σπορ, και παιχνίδι λαθών. Σίγουρα παίζει ρόλο η ψυχολογία αλλά το να κάνεις λιγότερα λάθη βοηθάει ώστε να έχεις καλή ψυχολογία».
Γιώργος Ρούσης (Παναθηναϊκός): «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου για τη διοργάνωση. Ήδη φαίνονται τα πρώτα σημάδια ότι θα είναι πολύ καλή διοργάνωση, και θέλουμε να δείξουμε και εμείς με τη σειρά μας προπονητές και αθλήτριες το καλό μας πρόσωπο, να προαχθεί το άθλημα αλλά και η περιοχή. Φέτος είναι ένα δυνατό Final 4 με τις τρεις πρώτες ομάδας του πρωταθλήματος να συμμετέχουν στη διοργάνωση. Από εκεί και πέρα όποιος είναι πιο καλά προετοιμασμένος και σε καλύτερη ημέρα αυτός θα προχωρήσει. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και ελπίσουμε να το ανταποδώσουμε όλο αυτό μέσα στο γήπεδο με το θέαμα που θα προσφέρουμε».
Έφη Μαρτσουκάκη (βοηθός προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική αρχή πους σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς ανέλαβε ένα τέτοιο έργο και την Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έφτασαν εδώ. Εμείς είμαστε η μοναδική ομάδα από την Α2 που έφτασε εδώ. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Θέλω να δω νεαρές αθλήτριες να παίζουν βόλεϊ σε μια τέτοια διοργάνωση. Εμείς θεωρούμε ότι ήδη είμαστε νικητές που φτάσαμε μέχρι εδώ. Μια ομάδα χωρίς ξένες και με μικρές αθλήτριες και είναι επιτυχία που μπορούμε να είμαστε εδώ. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα είναι μια τεράστια εμπειρία για τα κορίτσια, που θα το γράψουν στο βιογραφικό τους ότι θα παίξουν στο Final 4 κόντρα στον Ολυμπιακό».
Γιάννης Νικολάκης (Ολυμπιακός): «Δήμαρχε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία, όπως ευχαριστούμε και την Ομοσπονδία. Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε ακόμα μια χρονιά εκτός μεγάλων πόλεων. Τα τελευταία χρόνια το γυναικείο βόλεϊ μπαίνει όλο και περισσότερο στα σπίτια του βόλεϊ. Ευχαριστούμε τη ΝΕΡΙΤ γι’ αυτό αλλά και τη Nova και χαίρομαι για τη διοργάνωση αυτή που θα μπει στα σπίτια του κόσμου. Και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους από το πρωτάθλημα, ενώ χαιρόμαστε για την παρουσία του Ηρακλή Κηφισιάς στην τελική φάση του Κυπέλλου. Όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, θα κυριαρχήσει το «θέλω» το πάθος, η καλή μέρα και η καλή ψυχολογία και ευχόμαστε να καταφέρουμε εμείς να φέρουμε το 5ο Κύπελλο στον Πειραιά. Εμείς ζούμε με το άγχος, επιβάλλεται την ομάδα να την έχουμε πάντα ψηλά. Πάντοτε υπάρχει άγχος, για εμάς αυτό είναι τρόπος δουλειάς και ρουτίνας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: