Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ήττα στο πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ηττήθηκε με 3-0 σε από το Παναθηναϊκό στην Κυψέλη στον πρώτο αγώνα για την 3η θέση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών
Στον πρώτο αγώνα για την κατάταξη των θέσεων 3-4 ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να «σπάσει» το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό που αγωνίστηκε χωρίς τις Μόλναρ, Τσίμα, Ρόγκα και Κουτουξίδου.
Η ομάδα της Νάξου που αγωνίστηκε ακόμα μία φορά χωρίς την πασαδόρο της ομάδας Μιλοβάνοβιτς, και στα τρία σετ προηγήθηκε αλλά στην συνέχεια έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις και με τον Παναθηναϊκό.......
των Κάστανου, Παπαδοπούλου, Αγγελοπούλου να πατάει γκάζι τα σετ έληξαν υπέρ των πράσινων του Καζάζη χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ιδιαίτερα προβληματισμένος από την κακή εμφάνιση του Πανναξιακού, ο προπονητής της ομάδας Ζόραν Κόβαζιτς ήδη σχεδιάζει τρόπους για να αλλάξει την εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στη Νάξο την ερχόμενη Τετάρτη 20 Απριλίου και να επιστρέψει στην Κυψέλη στις 23/4 ώστε να διεκδικήσει την 3η θέση του πρωταθλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 16χρονου αδικοχαμένου ποδηλάτη του Συλλόγου, Σπύρου Ντόκου, ενώ οι παίκτριες του Τριφυλλιού φορούσαν πένθος στις εμφανίσεις τους.
Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-20
Παναθηναϊκός (Καζάζης): Γκούζου, Νομικού, Παπαδοπούλου, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου, Κάστανου, Αγγελοπούλου -λ / Καββαδία.
Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Περίν, Κελεσίδου -λ / Γκιαούρη -λ, Νούσια, Αποστολίδου, Φάρκωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: