Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Εκλογές 2017 Πολιτιστικός Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος"

Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους νέους που έχουν διάθεση, να έρθουν κοντά στο σύλλογο, όχι μόνο με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, αλλά και με την υποβολή της υποψηφιότητας τους στις εκλογές της 7ης Μαΐου 2017.
Συμμετέχουμε με ιδέες και προτάσεις, στηρίζοντας το σύλλογο μας, για να συνεχίσει τη δράση και την προσ
φορά του στον πολιτισμό και στον τόπο μας, να αναβαθμιστεί και να βελτιωθεί η λειτουργία του.

Το επίπεδο στο οποίο λειτουργεί σήμερα ο σύλλογος μας είναι υψηλό και περιμένουμε μέσα από πολύτιμες προτάσεις των μελών μας και με τη συμμετοχή τους στις εκλογές, να προχωρήσουμε δυναμικά και να ανανεώσουμε τις δράσεις και δραστηριότητες του συλλόγου διατηρώντας τον σ' αυτό το επίπεδο.
Σε μια εποχή που το συλλογικό κίνημα περνάει "κρίση" και έρχεται αντιμέτωπο και με τα υπόλοιπα κοινωνικά προβλήματα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα μέλη μας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, θα συμμετέχουν, θα είναι κοντά στο σύλλογο για άλλη μια φορά και με επιτυχία θα συνεχίσουμε το έργο του.

Η Εφορευτική Επιτροπή σας ενημερώνει τα εξής:

    Σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την υποψηφιότητα τους προς την Εφορευτική Επιτροπή με αίτηση τους, στην οποία θα δηλώνουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή. Στην ίδια αίτηση θα μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη τους ως εκπρόσωποι του συλλόγου στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.).
    Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα πρέπει να κατατεθούν έως 5/5/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 μμ.
    Εγγραφές νέων μελών θα γίνονται έως 30 Απριλίου 2017.
    Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη και η εξόφληση των συνδρομών μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών.
    Τα μέλη της επιτροπής είναι: α) Αντιγόνη Καρποντίνη, β) Ευαγγελία Λιαδάκη, γ) Κατερίνα Τσελέντη και δ) Μανώλης Κλουβάτος.
    Με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής μπορείτε να επικοινωνείτε:
α) Από την Τετάρτη 26/4/2016 και κάθε μέρα από τις 7:00 έως τις 9:00 το βράδυ στο τηλέφωνο του συλλόγου 2102927231, β) Από το blog του συλλόγου www.syllogos-kinidarou.blogspot.gr, γ) Με ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω https://www.facebook.com/kinidaros1931/ ή στο e-mail: sykinid@otenet.gr  
Την αίτηση υποψηφιότητας μπορείτε να εκτυπώσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
Ενημερωθείτε για τον Διοικητικό Απολογισμό από τον 15/3/2016 έως 23/3/2017.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: