Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν;

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr 
Η καταγγελία
«Από τις 2 Μαΐου έχει κατατεθεί στη γερμανική Βουλή η συμφωνία κυβέρνησης δανειστών» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Μου έστειλε Γερμανός βουλευτής στις 2 Μαΐου το νέο μνημόνιο» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος και δείχνοντας ένα έγγραφο συνέχισε: «Λέει γερμανικό κοινοβούλιο, έχει αριθμό εισαγωγής και ότι μπαίνει στην επιτροπή 2 Μαΐου. Και έκαναν ότι διαπραγματεύονταν. Εμπαίζουν τον λαό» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος.
Ο σχολιασμός…
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση αναίσχυντων και αδίστακτων τύπων οι οποίοι μας περιπαίζουν και μας κοροϊδεύουν ασύστολα χωρίς τσίπα και ντροπή.
Στην παραπάνω καταγγελία του κ. Μητρόπουλου (δείτε και το σχετικό βίντεο) αποδεικνύεται χωρίς καμία αμφιβολία ότι οι εν λόγω κύριοι προκειμένου να διατηρήσουν τους παχυλούς μισθούς και τα πιθανά δώρα σε ορισμένους από αυτούς (για το ξεπούλημα της χώρας) είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν την ψυχή τους και την υποτιθέμενη Αριστεροσύνη τους ακόμη και στο διάβολο!
Για τον Πρωθυπουργό αλλά και για τις ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας δηλ. αυτό το περίεργο τύπο με το σακίδιο στην πλάτη και την άλλη την Κοπελίτσα (δεν θυμάμαι ούτε το όνομα της) που μας φόρτωσε ο κ. Κατρούγκαλος  (γνωστός και ως ψαλιδοκόφτης των συντάξεων) η λέξη Ντροπή φαντάζει λίγη.
Τα ξεδιάντροπα ψέματα και οι αυτοαναιρέσεις τους είναι πλέον σε καθημερινή βάση και θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι με όλους αυτούς τους Γιαλαντζί Αριστερούς Κατσαπλιάδες επέρχεται ολοταχώς η ολοσχερής καταστροφή της χώρας μας.
Ναι όπως λέει ο κ. Μητρόπουλος μας εμπαίζουν αλλά και μας φτύνουν κατάμουτρα γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε αφού συνεχίζουμε να παραμένουμε ακόμα αδρανείς σε όλα αυτά που πράττουν και λένε, αποπροσανατολισμένοι από τα δελτία και τα πάνελ των μεγαλόσχημων δημοσιοκάφρων τους αλλά και τα τηλεοπτικά τους σκουπιδαριά με τα πάμπολα Τάλεντ σόου και τις στημένες εξωτικές συμπαραγωγές με ... Τούρκους επιχειρηματίες!
Φυσικά και η αδράνεια των δικαστικών λειτουργών είναι εξόφθαλμη αφού τους επιτρέπουν να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων. Αποφάσεις που αφορούν την αντισυνταγματικότητα των περικοπών των μισθών και των συντάξεων πετάγονται στον κάλαθο των αχρήστων από τους δήθεν διαχρονικούς υπερασπιστές των εργαζομένων!!!
Προσωπικά κατά την διάρκεια της ζωής μου (πιθανόν και λόγω του επαγγέλματος μου) ήμουν και είμαι ένας φιλήσυχος συνηθισμένος άνθρωπος αλλά καθημερινά νιώθω τόσο οργή για όλα αυτά τα Γελαδερά και Αναίσθητα ανθρωπάρια που πραγματικά τρομάζω με τις σκέψεις που μπαίνουν στο μυαλό μου.
Σκέψεις που ξεκινούν από το απλό γιουχάισμα και φτύσιμο έως την άσβεστη επιθυμία και προσδοκία για την ενεργή συμμετοχή μου ως κατήγορος σε ένα λαϊκό δικαστήριο όπου θα φωνάξω χωρίς κανένα δισταγμό την φράση «Ναι καταδικάστε τους όλους για τα δεινά που επέφεραν στη πατρίδα μας με την μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή …. σε δις, τρις και τετράκις ... πραγματική ισόβια κάθειρξη».
Ναι αυτό αξίζει στους τωρινούς αλλά και σε κάποιους από τους προηγούμενους κυβερνήτες μας για να δικαιωθούν οι χιλιάδες, αυτόχειρες, οι απελπισμένοι άνεργοι, αυτοί που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας, οι απόμαχοι της ζωής, οι λεηλατημένοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι απεγνωσμένοι δανειολήπτες, οι νέοι επιστήμονες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό για να μπορέσουν να έχουν ένα μέλλον αντάξιο των κόπων και των σπουδών τους και τέλος όλοι οι Πρόγονοι μας οι οποίοι δημιούργησαν, πάλεψαν και πολέμησαν για να μας παραδώσουν μια ένδοξη και λεύτερη Ελλάδα.
Μια Ελλάδα που οι πολιτικοί ολετήρες (των τελευταίων χρόνων) με την απάθεια και την αδράνεια μας την κατάντησαν .... αποικία χρέους και δυστυχίας!
Υποσημείωση
κ. Μητρόπουλε πραγματικά λυπάμαι που η τωρινή καταγγελτική σας διάθεση δεν ίσχυε και εκείνη την αποφράδα νύκτα στις 14/8/2015 όπου με την δική σας ψήφο (στην δεύτερη ψηφοφορία) στην διάσκεψη των προέδρων για την απόφαση της σύγκλησης της ολομέλειας τα ξημερώματα (και όχι την επόμενη ημέρα που ζητούσε η τότε πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου) δώσατε το δικαίωμα στο σύγχρονο και ανεπανάληπτο Πινόκιο της Πολιτικής σκηνής τον κ. Τσίπρα να συνεχίσει τα ψέματα, τις κωλοτούμπες και τα ανάλγητα έργα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: