Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Καρδιολογικό, διαβητολογικό και ιατρείο μαστού στο νοσοκομείο Νάξου

Σημαντικά ιατρεία και ειδικότητες μπορεί κανείς πλέον να επισκέπτεται στο Νοσοκομείο Νάξου...
Κι από εκεί που στη μονάδα υγείας του νησιού δεν υπήρχε κανένας καρδιολόγος, από τον Ιούνιο θα λειτουργούν δυο τακτικά καρδιολογικά ιατρεία, αφού μετά το διορισμό της καρδιολόγου Σοφίας Παπάζογλου, άλλος ένας γιατρός της ίδιας ειδικότητας προστέθηκε στο επιστημονικό δυναμικό του νοσοκομείου. Πρόκειται για τον
Επιμελητή Β΄ Μιχάλη Βούλγαρη με την άφιξη του οποίου στο νοσοκομείο του νησιού θα λειτουργήσει, από τον επόμενο μήνα και δεύτερο τακτικό καρδιολογικό ιατρείο.
Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου, για το διήμερο Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Μαΐου, πρόκειται να λειτουργήσει και διαβητολογικό ιατρείο από τον ιατρό ∆ιαβητολόγο του Γενικού Νοσοκοµείου Σύρου κ. Γιαννικόπουλο, µετά από πρωτοβουλία της κοινής διοικήτριας Μαργαρίτας Μπουραντά.
Τέλος, την Τρίτη 6 Ιουνίου, θα λειτουργήσει και ιατρείο Μαστού από τον Dr Σοφοκλή Λανίτη Επιµελητή Α΄ Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκοµείου Αθηνών "Κοργιαλένειο Μπενάκειο" (Ερυθρός Σταυρός) µε εξειδίκευση σε Χειρουργική Μαστού.
Όσοι επιθυµούν να εξεταστούν στα παραπάνω ιατρεία μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού στα τηλέφωνα: 2285360501 και 2285360515, από ∆ευτέρα έως Κυριακή, από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.
naxostimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: