Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Δελτίο τύπου τμήμα στίβου Πανναξιακού

Το Δ.Σ  του Πανναξιακού και ειδικότερα το τμήμα στίβου εύχεται καλή επιτυχία στους παμπαίδες και παγκορασίδες αθλητές στίβου που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται στην Χαλκίδα το σαββατοκύριακο 15-16 ιουλίου. 
Ειδικότερα τους αθλητές και αθλήτριες Καβαλιέρου Μαρία(άλμα εις μήκος,80μ ...    εμπόδια)Γκορνάτι Σιμόνα(80μ,4χ80μ)Μανδηλαρά Γιώργο(άλμα εις ύψος,150μ)Βερνίκου Μαργαρίτα(80μ,4χ80)Μαρκέτου Νεφέλη(150μ,4χ80)Μάλλη Μαρία(πένταθλο)Τουρλάκη Πηνελόπη(4χ80) και Ανέστη Ελίνα(80μ,4χ80).
Ευχαριστούμε θερμά το πρακτορείο NAXOS TOURS (κ.Βαλληνδρά) και το πρακτορείο ZAS TRAVEL-BLUE STAR για την μεγάλη  εξυπηρέτηση της μετάβασης των αθλητών μας.
Eπίσης είχαμε σημαντική  στήριξη από τους χορηγούς της ομάδας κ.Συριανό Μαρίνο-SMK GROUP την εταιρία Κήπου Ανάπλασις  ,την αλυσίδα super market Κουτελιέρης,την εταιρία VERONIS-JACOBSEN  την εταιρία   HELLO GREECE την Ε.Α.Σ Νάξου την εταιρία αθλητικών ειδών ΥΙΟΙ ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗ , και  τον απλό πολίτη της Νάξου χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει η ομάδα μας στο πρωτάθλημα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: