Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις Πολιτιστικός Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος"

 Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας "Ο Απίκραντος" καλή επιτυχία στο έργο του.
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας ότι το προσχέδιο των εκδηλώσεων για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 έχει ως εξής:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – 8 Αυγούστου 2017
Μία εκδήλωση που προτάθηκε και θα συντονίσει το επίτιμο μέλος του συλλόγου μας κος Σταύρος Σπηλιάκος και περιλαμβάνει πρόγραμμα Λόγου–Ήχου και Εικόνας. Θα αφορά στους μουσικούς
δρόμους της Νάξου, την ταυτότητα και την κινητικότητα του χορευτικού τραγουδιού, έτσι όπως εγκαταστάθηκαν και αφομοιώθηκαν δημιουργικά στα χορευτικά δρώμενα του χωριού.

ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ – 12 Αυγούστου 2017
Το Κυνηδαριώτικο γλέντι όπως κάθε χρόνο, το Σάββατο πριν της Παναγίας, στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού "Βασίλειος Απ. Αντωνάκης", με τα συγκροτήματα των συγχωριανών μας της Λέτας Κορρέ και του Μανούσου Καρποντίνη.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ – 16 Αυγούστου 2017
Σε συνεργασία με τον συγχωριανό μας Παναγιώτη Ι. Αντωνάκη θα γίνει προβολή φωτογραφιών κυρίως παλαιών αλλά και πρόσφατων.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ – 17 και 18 Αυγούστου 2017
Συνεχίζοντας για άλλη μια χρόνια την κοινωνική προσφορά του συλλόγου μας, διήμερο αιμοδοσίας ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "Η Αγία Σοφία".

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΉ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ – 21 Αυγούστου 2017
Συμμετέχουν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από τη Νάξο αλλά και άλλα μέρη της πατρίδας μας παρουσιάζοντας παραδοσιακή μουσική και τραγούδια, στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού "Βασίλειος Απ. Αντωνάκης". Θα ακολουθήσει γλέντι για όλους τους παρευρισκόμενους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ  – 24 Αυγούστου 2017
Η συγχωριανή μας Σοφία Μελά, θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο "Ναξιώτικα μονοπάτια - Κ' ήντα σε μέλλει εσένανε". Ένα λαογραφικό, αυτοβιογραφικό οδοιπορικό, καταγράφοντας λαογραφικά και ιστορικά στοιχεία του χωριού και των χωριανών μας.

ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ – 25 Αυγούστου 2017
Η συγχωριανή μας Ιφιγένεια Κακριδώνη θα παρουσιάσει βραδιά παραμυθιού για μικρούς και μεγάλους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ– 26 Αυγούστου 2017
Ο συγχωριανός μας Δημήτρης (Τίτης) Κίμ. Κλουβάτος, θα παρουσιάσει εργασία του με θέμα «Από τον Ναό της Αρτέμιδος στο Ναό του Αγίου Αρτεμίου, η Γέννεσις ενός οικισμού».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι παραπάνω εκδηλώσεις αποτελούν προσχέδιο και οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν για τις οποίες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με τις οριστικές ημερομηνίες. Επίσης σύντομα θα καθοριστούν ο τίτλος, η αφίσα και τα τελικά κείμενα για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά και για την οποία θα γίνει ειδική αναφορά και ανάλυση.

Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: