Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ήταν αναμενόμενο ο ιστορικότερος σύλλογος της Νάξου να καταντήσει... " μαυσωλείο" και να καταλήξει στο πρωτοδικείο!



 Σε πλήρη αφασία ο Σύλλογος Κορωνίδας...
Από το καλοκαίρι, μετά την παραίτηση της εκλεγμένης διοίκησης και το διορισμό από το πρωτοδικείο του Δ.Σ. στον ιστορικό Σύλλογο Κορωνίδας, υπάρχει πλήρης συσκότιση στα τεκταινόμενα, χωρίς καμιά επίσημη ενημέρωση από κάποιον. 
 Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για οικονομικές ατασθαλίες, που ασφαλώς προσβάλλουν τόσο την ιστορία του συλλόγου, όσο και τους ίδιους τους Κωμιακίτες,, θα πρέπει να λάμψει η απόλυτη....
αλήθεια με πλήρη ενημέρωση των μελών του Συλλόγου. 
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να οριστεί ειδική επιτροπή που θ διερευνήσει σε βάθος την οικονομική διαχείριση των τελευταίων χρόνων και αν διαπιστωθούν ελλείματα από ατασθα-λίες, να διεκδικηθούν με κάθε νόμιμο μέσο από τους υπεύθυνους. Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια συσκότισης και μπαλώματος, ενός τόσο σοβαρού γεγονότος, που θα βαραίνει εσαεί το σύλλογο και την ιστορία του και θα απαξιώνει κάθε πρωτοβουλία των μελλοντικών διοικήσεων.
Επειδή πολλοί «καλοθελητές» και γνωστοί παρατρεχάμενοι, θα σπεύσουν να απαξιώσουν τις όποιες ανησυχίες μου, τους απαντώ πως δικαιούμαι να ανησυχώ για το σύλλογο που υπηρέτησα επί σειρά ετών και θλίβομαι παρακολουθώντας την πλήρη κατάπτωσή του.
Μάρκος Παντελιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: