Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστήριο Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου προς τους συντελεστές των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οφείλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν για την υλοποίησή τους, αλλά και τον κόσμο που συμμετείχε, στήριξε και επιβράβευσε την προσπάθεια αυτή.....

Ειδικότερα, θερμές ευχαριστίες αξίζουν στον Δημήτρη Τσακωνιάτη και την Πετρούλα Πυτιλάκη, οι οποίοι συνεισέφεραν τα μέγιστα και στις τρεις εκδηλώσεις του τριημέρου. Επίσης, αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Σοφία Χάλκου, στον Σπύρο Χατζή και την ομάδα τους, μεταξύ των οποίων ήταν η Άννα Καφέρα και η Βάσω Τσελέντη, οι οποίοι εργάστηκαν εντατικά επί δύο μήνες για την προετοιμασία του.....
Καρναβαλιού. Ακόμα, ευχαριστώ θερμά τους Νίκο Βερύκοκκο, Νίκο Σιδερή, Ελευθερία Μαθιάσου, Φλώρα Μαύρου, Μιχάλη Μαργαρίτη και Γιώργο Μαργαρίτη, για τη συνολική υποστήριξή τους.
 Επίσης, θερμές ευχαριστίες στην Ντορέτα Πέππα, τη Μαρία Τούπη και την ομάδα της που παρουσίασαν το δρώμενο «Πιθοίγια», αλλά και την Τζένη Δαρδάγου και τον Μανόλη Λυκουρόπουλο για την εθελοντική παρουσίαση των δρώμενων.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους τρεις τοπικούς φορείς που μας στήριξαν, την Ένωση Ξενοδόχων, το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης και τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, καθώς και την Blue Star Ferries και την Ε.Α.Σ. Νάξου.

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί και η συμβολή των Σωμάτων Ασφαλείας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου Νάξου.

Η επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων ήταν αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας όσων εργάστηκαν και της εθελοντικής προσφοράς τους.


Ο Πρόεδρος
Ευάγγελος Παντελιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: