Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ της (Ο.ΝΑ.Σ). Έφυγε από τη ζωή.ο Βασίλης Δημητροκάλης

Ο Βασίλης Δημητροκάλης έφυγε από τη ζωή. Ένας καλός Ναξιώτης, καλός άνθρωπος και καλός οικογενειάρχης, πάντα χαμογελαστός, έφυγε από κοντά μας.
Με τον Βασίλη είμαστε συνομήλικοι. Γνωριστήκαμε από τα γυμνασιακά μας χρόνια στο Γυμνάσιο- Λύκειο Τραγαίας και αναπτύχθηκε μεταξύ μας πραγματική φιλία. Η φιλία αυτή συνεχίστηκε και στα μετέπειτα χρόνια στην.....
Αθήνα μέσα από την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.)  όπου δώσαμε κοινούς αγώνες για το αγαπημένο μα ς νησί τη Νάξο. Η αγάπη  και το ενδιαφέρον του Βασίλη για τη Νάξο τον έφερε για ένα διάστημα στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Ο.ΝΑ.Σ., στην οποία υπήρξε μέλος για πολλά  χρόνια.

Ο Βασίλης αγαπούσε ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας Ναξιώτες, τους οποίους πάντοτε  εξυπηρετούσε από τη θέση του ως διευθυντού του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Πάνω από όλα όμως, ο Βασίλης ήταν ένα καλός οικογενειάρχης. Δημιούργησε μια θαυμάσια οικογένεια και απέκτησε δυο παιδιά και μια εγγονούλα, τους οποίους –όλους όπως και τη γυναίκα του- υπεραγαπούσε. Για το λόγο αυτό, η απώλεια του θα είναι ιδιαίτερα αισθητή γι΄αυτούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΝΑ.Σ., την  οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ ως  Πρόεδρος, αναγνωρίζοντας την μεγάλη του προσφορά και συμβολή στην προσπάθειά της Ομοσπονδίας, με το άγγελμα του θανάτου του συνήλθε εκτάκτως, στην έδρα της και αποφάσισε:
Α) Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας, την 4η Φεβρουαρίου 2018.
Β) Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του
Γ) Να εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία δια του Προέδρου της, Μανώλη Καλαϊτζή, και μελών του Δ.Σ.
Δ) Να δημοσιευθεί το σχετικό ψήφισμα στον τοπικό τύπο της Νάξου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Μανώλης Καλαϊτζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: