Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η εκδήλωση της ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή τον Θανάση Παφίλη

H μοναδική κρέμα με την δική της νοημοσύνη που αλλάζει την εμφάνισή σας άμεσα ! H Namleen φέρνει πρώτη την προβιοτική τεχνολογία στα καλλυντικά στην Ελλάδα και δημιουργεί καινούργια δεδομένα στον χώρο της ομορφιάς και της υγείας. Η Rejuvance probiotic cream εγγυάται τα αποτελέσματά της στο δέρμα σας αλλά και την υγεία αυτού. Η δύναμη των προβιοτικών προκαλεί τριγμούς στα μέχρι σήμερα τεχνολογικά δεδομένα στο...
χώρο της ομορφιάς. H probiotic rejuvence cream εξαφανίζει τις ρυτίδες με εμφανή αποτελέσματα από το πρώτο 24ώρο, εξαφανίζει ακμή και σπυράκια μέσα σε λίγες ώρες και πάρα πολλά άλλα!
 Σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Σύρου του ΚΚΕ με θέμα «Οι επικίνδυνες εξελίξεις στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή», μίλησε την Κυριακή 22 Απρίλη, ο Θανάσης Παφίλης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της όξυνσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχής της Ν.Α. Μεσογείου και των Δ. Βαλκάνιων αλλά και με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν το αμέρικανοΝΑΤΟϊκό ενδιαφέρον και τους σχεδιασμούς για τη Σύρο και το λιμάνι της.
Ο ομιλητής αναφέρθηκε στις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με τα παραπάνω αλλά και για τις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στην βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους για το λαό μας, ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στο όνομα τις εξυπηρέτησης των συμφερόντων και της αναβάθμισης της θέσης της ελληνικής αστικής τάξης στην ευρύτερη περιοχή.
Τόσο στην κεντρική ομιλία όσο και στη συζήτηση με τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, έγινε επίσης αναφορά στην ένταση της τουρκικής επιθετικότητας και τη στάση του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. απέναντι σε αυτήν, καθώς και στη στάση που θα κρατήσει το ΚΚΕ σε περίπτωση γενικευμένης πολεμικής σύρραξης.
Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο παραμύθι της Κυβέρνησης για τη λεγόμενη «μεταμνημονιακή εποχή» και τη «δίκαιη ανάπτυξη», τονίζοντας πως όχι μόνο δεν προβλέπεται η κατάργηση των αντιλαϊκών εφαρμοστικών νόμων όλων των μνημονίων, αλλά ουσιαστικά συνεχίζεται η ίδια αντιλαϊκή πολιτική στη βάση του καθεστώτος επιτήρησης και των ματωμένων πλεονασμάτων, με νέα επίθεση στα ασφαλιστικά, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.
Η διέξοδος για το λαό, τόνισε, βρίσκεται στην οργάνωση της πάλης ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, τις αστικές κυβερνήσεις και τα κόμματα της και στη συμπόρευση με το ΚΚΕ για ανακτηθούν οι απώλειες όλων αυτών των χρόνων και για να χαράξει ο λαός μας τον δικό του δρόμο, χωρίς πολέμους, σε ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες λαούς, σε μια κοινωνία που ο ίδιος θα καρπώνεται τον πλούτο που παράγει, με εργατική-λαϊκή εξουσία.
CYKLADES 24

Δεν υπάρχουν σχόλια: