Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

H Qatar Airways επεκτείνει τις πτήσεις της στη Μύκονο

Το πανέμορφο νησί της Μυκόνου αποτελεί τον τρίτο ελληνικό προορισμό Qatar Airways στην Ελλάδα  09 Ιουλίου 2018 – Μετά από την έναρξη της νέας απευθείας πτήσης της Μυκόνου στα τέλη Μαΐου και την εντυπωσιακή πορεία που έχει διαγράψει μέχρι στιγμής, η Qatar Airways ανακοινώνει την επέκταση της γραμμής, η οποία πλέον θα διαρκέσει έως και τις 14 Οκτωβρίου 2018, από τα τέλη Σεπτέμβρη που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Η επέκταση του δρομολογίου στο δημοφιλέστερο νησί της Ελλάδας θα περιλαμβάνει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από τη Ντόχα, όπως είχε προβλεφθεί και στον αρχικό σχεδιασμό του δρομολογίου.  

Η Μύκονος είναι ένα παγκοσμίου φήμης κοσμοπολίτικο νησί και αποτελεί έναν παράδεισο στην καρδιά των Κυκλάδων. Το νησί είναι γνωστό για την γραφικότητά του και τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες του, ενώ ο επισκέπτης του μπορεί παράλληλα να συνδυάσει τις διακοπές του και με επίσκεψη στη Σαντορίνη και άλλα νησιά των Κυκλάδων.
Η Γενική Διευθύντρια της Qatar Airways
σε Ελλάδα και Κύπρο, κα Theresa Cissell, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την περαιτέρω επέκταση της διάρκειας αυτού του πολύ επιτυχημένου δρομολογίου, το οποίο έδειξε τη δυναμική του μόλις τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη που δείξαμε στην αγορά και η δυνατή σχέση που έχουμε χτίσει με τη χώρα και τους τοπικούς φορείς, αλλά και η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι επιβάτες μας.

Ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση, συνδέοντας τη Μύκονο με το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways και συμβάλλοντας στο άνοιγμα και την ανάπτυξη αυτών των ελκυστικών προορισμών για business ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής από όλο τον κόσμο.»

Οι τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχας και Μυκόνου θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Η Qatar Airways κατέχει τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο», που έλαβε στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από το Skytrax. Εκτός από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας, η Qatar Airways κατέλαβε επίσης και μία σειρά άλλων σημαντικών βραβείων στην τελετή, όπως αυτών των «World's Best Business Class», «Best Airline για τη Μέση Ανατολή» και «Best First Class Airline Lounge στον κόσμο».

Πρόγραμμα πτήσεων (30 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου):

Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311 αναχώρηση στις 08:05 άφιξη 13:00 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)
Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312 αναχώρηση 14:00 άφιξη 18:40 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)
- ΤΕΛΟΣ -
Σχετικά με την Qatar Airways:

Η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, γιορτάζει πάνω από 20 χρόνια λειτουργίας και ταξιδιών σε περισσότερους από 150 προορισμούς αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδιών. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο θα προσθέσει συναρπαστικούς νέους προορισμούς στο δίκτυό της το 2018, όπως η Μύκονος, το Κάρντιφ και πολλούς ακόμη, στους οποίους θα πετάξει με τον υπερσύγχρονο στόλο περισσοτέρων από 200 αεροσκαφών που διαθέτει. 

Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η οποία πρόσφατα πήρε τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο 2017» στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από τα Skytrax. Η εταιρεία έλαβε επίσης και το βραβείο World's Best Business Class, Best Airline για τη Μέση Ανατολή και Best First Class Airline Lounge στον κόσμο.

Η Qatar Airways είναι μέλος της διεθνούς συμμαχίας oneworld. Η βραβευμένη συμμαχία αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία το 2015 από την Skytrax για τρίτη συνεχόμενη φορά. Η Qatar Airways ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που έγινε μέλος της συμμαχίας oneworld, δίνοντας της την δυνατότητα να επωφεληθεί από πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 αεροδρόμια, σε περισσότερες από 150 χώρες, με 14.250 καθημερινές αναχωρήσεις.

Το Oryx One, το εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας της Qatar Airways προσφέρει στους επιβάτες περίπου 4.000 επιλογές από τις πιο πρόσφατες ταινίες, σειρές, μουσικές επιλογές, παιχνίδια και πολλά ακόμη. Οι επιβάτες που πετούν με την Qatar Airways εξυπηρετούνται από αεροσκάφη B787, A350, A380, A319 καθώς και επιλεγμένα A320 και A330, ενώ μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένειά τους σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τις βραβευμένες υπηρεσίες Wi-Fi και GSM εν πτήσει.
Η Qatar Airways στηρίζει υπερήφανα μια σειρά από διεθνή και τοπικά γεγονότα, που έχουν σαν σκοπό τον εμπλουτισμό της παγκόσμιας κοινότητας. Η Qatar Airways, επίσημος συνεργάτης της FIFA, είναι ο επίσημος χορηγός σε πολλά αθλητικά γεγονότα μεγάλου βεληνεκούς, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2018 και το 2022, αντικατοπτρίζοντας τις αξίες του αθλητισμού ως μέσο ενότητας των ανθρώπων, αξία που βρίσκεται στον πυρήνα του εταιρικού της μηνύματος - Going Places Together.
Η Qatar Airways Cargo, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία cargo στον κόσμο, εξυπηρετεί περισσότερους από 60 αποκλειστικούς εμπορευματικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του κόμβου της Ντόχα, ενώ παράλληλα παραδίδει εμπορεύματα σε περισσότερους από 150 business και leisure προορισμούς παγκοσμίως, με 190 αεροσκάφη. Ο στόλος της Qatar Airways Cargo περιλαμβάνει 8 Airbus 330Fs και 12 εμπορευματικά Boeing 777.




George Siafis


Δεν υπάρχουν σχόλια: