Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ALPHA 989 (20/02/2019)

Προς ενημέρωση σας, αποστέλλουμε τη συνέντευξη του Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νίκου Μανιού στο ραδιόφωνο του ALPHA 989 και στον δημοσιογράφο κ. Πέτρο Κουσουλό,την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019.
Μίλησε για την συμμετοχή του, με την ιδιότητα του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, στη κοινή συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Εθνικών Κοινοβουλίων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ....Κοινοβουλευτικής Εβδομάδας, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, όπου συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, εργασιακά και κοινωνικά θέματα.

Επισήμανε το θετικό κλίμα των Ευρωπαίων για την Ελλάδα συγκρίνοντας το με τις προηγούμενες χρονιές και τόνισε ότι στην Ευρώπη βλέπουν θετικά τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αύξηση του κατώτατου μισθού και την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Τέλος, είπε ότι το άνοιγμα προς την κεντροαριστερά είναι αναγκαίο για να μην επανέλθει η δεξιά αλλά και για τον κίνδυνο της ακροδεξιάς που ανεβαίνει συνεχώς στην Ευρώπη. Τόνισε ότι ο καπιταλισμός όταν βρίσκεται σε κρίση γεννά αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις και όταν βρεθεί σε σημείο απόγνωσης έχει δύο όπλα τον φασισμό και μετά το πόλεμο.

https://soundcloud.com/user-665020045/20-02-19

Δεν υπάρχουν σχόλια: