Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Στην εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ΛεονάρδοςΧατζηανδρέου συνοδευόμενος από φίλους της παράταξης του.

Ο κ. Χατζηανδρέου συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων για τη δραστηριότητα του και κυρίως για τις
ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει σχετικά με την ανάδειξη των μονοπατιών της Νάξου με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στην ομιλία του, παίρνοντας αφορμή από τη φράση του προέδρου της Ένωσης Βαγγέλη Κατσαρά ότι «ο ουρανός δε βρέχει επιτυχίες» ο κ. Χατζηανδρέου υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα «πρόληψης» έτσι ώστε η Νάξος να έχει τουρισμό με διάρκεια και ποιότητα. 

«Οι επισκέπτες μας θα πρέπει να γίνονται οι πρεσβευτές της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Πέρα από τη γενική πολιτική στον τουρισμό εμείς θα πρέπει να έχουμε τη δική μας πολιτική και ο δήμος ως φορέας με θεσμικό ρόλο και βαρύτητα θα πρέπει να έχει το δικό του πρόγραμμα αλλά και μια στενή σχέση και άμεση συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου και όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς, διότι η τουριστική ανάπτυξη είναι άμεσα εξαρτώμενη από τη λειτουργία και τη σωστή δυναμική του δήμου».

Σε ότι αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού και τις υποδομές, τόνισε ότι είναι ύψιστης σημασίας να επιλυθούν από τα πιο απλά θέματα όπως οδοποιίας, και κυκλοφοριακού, μέχρι τα μεγαλύτερα όπως λιμάνι και αεροδρόμιο τα οποία ο ίδιος και η παράταξή του θα εξειδικεύσουν στην πορεία της καθημερινής ανάπτυξης του προγράμματος τους.

«Σας διαβεβαιώνω, σε ότι με αφορά, όπως και την προηγούμενη περίοδο που ήμουν βουλευτής και ήμουν δίπλα στην Ένωση Ξενοδόχων, έτσι και τώρα από το νέο μου αξίωμα, με τη δική σας βοήθεια θα είμαι πάντοτε αρωγός στο σοβαρό έργο που κάνετε» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: