Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ο Κωμιακίτης Γιάννης Δ. Κορρές Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον Γιώργο Μαρκόπουλο. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Ο Γιάννης Κορρές, Οπτικός - Οπτομέτρης Πρόεδρος ΑΟ Γαλατσίου Μπάσκετ, με καταγωγή από την Κωμιακή της Νάξου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι όπου ζει μέχρι σήμερα με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.
Έχει τη δική του επιχείρηση στον κλάδο των οπτικών την οποία διατηρεί στη πόλη μας τα τελευταία 16 χρόνια ενώ παράλληλα η αγάπη του για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για το μπάσκετ τον ώθησε να ασχοληθεί με τον ΑΟ ....
Γαλατσίου, όπου σήμερα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβούλιου της ομάδας.
Επίσης, για πέντε συναπτά έτη διετέλεσε Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου, ένα ακόμη δείγμα του ενδιαφέροντος του για τα «κοινά» της πόλης μας.
Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019 βάζει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Γιάννης Κορρές  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Θεωρώ ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο, ως κοινωνικό ον, δύο πράγματα: Να έχει την διάθεση να προσφέρει και να έχει την πρόθεση να συνεργάζεται.

Έχουν γίνει σπουδαία έργα στην πόλη μας και υπάρχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης ώστε να παραδώσουμε στις νέες γενιές μια σπουδαία κληρονομιά. Όπως το ΠΑΛΑΙ, το οποίο ρήμαζε κλειδωμένο για 11 περίπου χρόνια!. Σήμερα όμως, με τις ενέργειες του Δημάρχου μας Γιώργου Μαρκόπουλου, ήδη από το 2015-16 το ΠΑΛΑΙ είναι ανοιχτό, φιλοξενώντας καθημερινά, σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, εκατοντάδες Γαλατσιώτες, μικρούς και μεγάλους. Με χαμόγελα, με παιχνίδια και με καλλιτεχνική δημιουργία. Η πλήρης και αποκλειστική χρήση του ΠΑΛΑΙ από τον Δήμο μας αλλά και η αναβάθμιση των υφισταμένων αθλητικών εγκαταστάσεων όλης της πόλης μας, πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας την νέα περίοδο. Με ομαδικότητα, πρόγραμμα και γνώση δημιουργούμε την πόλη που μας αξίζει. Την όμορφη πόλη των παιδιών μας.

Επιλέγω τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί στα τόσα χρόνια γνωριμίας μας διαπιστώνω διαρκώς με χαρά ότι έχουμε κοινό προσανατολισμό. Επίσης, έχει διαρκώς νέες ιδέες ενώ προσφέρει στην πόλη μας, με έναν απόλυτα ανιδιοτελή τρόπο, όλο του τον χρόνο. Δεν γυρίζει σήμερα την πόλη και τους συλλόγους για να ενημερωθεί για τα θέματά τους. Είναι κάθε μέρα εδώ, 365 μέρες τον χρόνο, παλεύοντας για να λύσει κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα. Όχι αφ’ υψηλού, κάνοντας υψηλή πολιτική. Αλλά ταπεινά, με σκληρή εργασία και αποτελεσματικότητα.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: