Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

"Με αποτελέσματα η Σύρος πηγαίνει δυναμικά μπροστά"


Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου με το συνδυασμό "Η Σύρος που αξίζουμε", Γ. Μαραγκού
Ενθουσιασμός κι αισιοδοξία "για τη νίκη του συνδυασμού "Η Σύρος που αξίζουμε" στις εκλογές της 26ης Μαΐου" επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στην εκδήλωση της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου, Γιώργου Μαραγκού. ...
Παρουσία μελών του συνδυασμού του και φίλων της παράταξής του, ο κ. Μαραγκός κάλ
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Ερμής", ο Γιώργος Μαραγκός έκανε μια αναλυτική αναδρομή στα πεπραγμένα της παράταξής του, ενώ αναφέρθηκε στις κυριότερες εξελίξεις που καταγράφηκαν μέσα στην τρέχουσα θητεία όσον αφορά στις υποδομές, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνική μέριμνα, το περιβάλλον και τον τουρισμό
Μιλώντας επαινετικά για τη σύνθεση και τα μέλη του ψηφοδελτίου του, ο ίδιος κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν τον συνδυασμό του στις εκλογές της Κυριακής, υποστηρίζοντας πως η Σύρος "έχει ανάγκη την πρόοδο και όχι την οπισθοδρόμηση".

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να καυτηριάσει τη στάση του συνυποψηφίου του Νίκου Λειβαδάρα για τη μη διεξαγωγή debate, υποστηρίζοντας πως ο πολιτικός αντίπαλός του "φοβήθηκε".

Ο κ. Μαραγκός έκλεισε την ομιλία του, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για τη νίκη του συνδυασμού του από την πρώτη Κυριακή.

Λόγω των περιορισμών στην προβολή υποψηφίων στον ηλεκτρονικό Τύπο η Κοινή Γνώμη δεν αναρτά φωτογραφικό υλικό που διακρίνονται τα πρόσωπα. 
Ετικέτες:
Η προεκλογική ομιλία Γιώργος Μαραγκός

Δεν υπάρχουν σχόλια: