Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Νοσοκομείο Νάξου υπολειτουργεί έχοντας υποβαθμιστεί σε απλό Κέντρο Υγείας, με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές.(βιντεο)

Το Νοσοκομείο Νάξου ιδρύθηκε το 1999 ως ΝΠΔΔ και μέχρι το 2004 είχε δημοπρατηθεί η επέκταση του κτιρίου του συνέχεια του κτιρίου του Κέντρου Υγείας, είχε δημοσιευτεί ο Οργανισμός λειτουργίας του, είχαν ενταχθεί στο Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, τόσο το νέο κτίριο, όσο και ο εξοπλισμός του και δημοπρατήθηκε στις αρχές του 2004.
Το νέο κτίριο και ο εξοπλισμός ολοκληρώθηκαν το 2007 οπότε και εγκαινιάστηκε.
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Δημήτρη Καπούνη, για την αναφορά του στους πολύχρονους αγώνες μου, για να αποκτήσει η Νάξος Νοσοκομείο.
Ως συνεργάτης μου έζησε από κοντά εκείνη την πολύχρονη .......προσπάθειά μου.
Επί Προεδρίας του στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου το ΔΣ της έχει συμβάλλει τα μέγιστα διαχρονικά στην πολύπλευρη στήριξη του Νοσοκομείου.
Δυστυχώς σήμερα το Νοσοκομείο Νάξου υπολειτουργεί έχοντας υποβαθμιστεί σε απλό Κέντρο Υγείας, με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές.
Το τραγικό είναι ότι μια πολύ μεγάλη δωρεά, που η αξία της φθάνει στο μισό εκ. ευρώ, από τη Ναξιώτισσα ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, παραμένει εγκαταλειμμένη στην τύχη της αναξιοποίητη από το 2019.
Η Ιωάννα Κατσούλη, που έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην Αμερική ως ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ, άφησε με διαθήκη όλη σχεδόν την ακίνητη περιουσία της στην Αθήνα, και τη Νάξο, αλλά και σημαντικότατες καταθέσεις που είχε σε ελληνικές τράπεζες, στο Νοσοκομείο Νάξου "ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ", όπως γράφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: