Ψάχνω να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω όλα όσα αισθάνομαι, ωστόσο τα λόγια δεν μοιάζουν ικανά ν΄ αποτυπώσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου.
Σε όλη σου τη ζωή υπήρξες τίμιος εργατικός και αξιοπρεπής αφήνοντας έντονο το αποτύπωμά σου από όπου και αν πέρασες, κέρδισες την αγάπη ,την εκτίμηση και τον σεβασμό εκείνων που σε γνώρισαν, δίκαιος, δοτικός, φρόντισες να μην μας λείψει ποτέ το παραμικρό Για εμάς ήσουν απλά ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.
Με την ίδια αξιοπρέπεια που έζησες, έδωσες τον ....τελευταίο χρόνο την μεγάλη σου μάχη για να βγεις νικητής αλλά δεν τα κατάφερες γιατί ο εχθρός ο καρκίνος ήταν πιο δυνατός και σε κούρασε σε λύγισε …και αν κάποιες φορές κουράστηκες ήμασταν όλοι εκεί δίπλα σου να σε σηκώσουμε ξανά.. και πρώτη από όλους η μαμά μας που δεν έλειψε λεπτό από κοντά σου… και έφυγες ήρεμος και γαλήνιος για το μεγάλο σου ταξίδι.
Θα ζεις για πάντα στην καρδιά και την σκέψη μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου