Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ του έτους 2017 (ΦΩΤΟΓΡΕΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Δ/Σ του Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ του έτους 2017.
Μια πανέμορφη βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το Σαββάτο το βράδυ 28/01/2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου, όπου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ..
Μέλη, φίλοι και γνωστοί. Αθλητικοί Παράγοντες, Πρόεδροι Συλλόγων,παλαίμαχοι παίκτες της Κορωνίδας και ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, μαζί με τους ...
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Κορωνίδας Γαλατσίου 2017 Μέρος 1ο
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Κορωνίδας Γαλατσίου 2017 Μέρος 2ο
Δημοτικούς συμβούλους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Α. Ο.Κορωνίδας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό, φιλικό και ευχάριστο. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιάννης Στάης, όπου έκανε και την εκφώνηση των επισήμων.
Ο Γιάννης Ανδρής, με το λαούτο του και ο Γιώργος Λυερός με το βιολί του, συνέβαλαν μαζί με το χορευτικό του Συλλόγου Κορωνίδας, ώστε να είναι μια αξέχαστη γιορτή σαν αυτές που χαρίζει ο Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ κάθε χρόνο.
 Κωμιακίτικη βλάχα χορευτικό
 Καλαματιανό χορευτικό του Συλλ. Κορωνίδας:
 Συρτός χορευτικό του Συλλόγου. Κορωνίδας

Κατά την κοπή της βασιλόπιτας, ο πρόεδρος του Α,Ο Κορωνίδας, Κώστας Αγγελής, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος. Στην συνέχεια έγιναν οι βραβεύεις παλαίμαχων αθλητών, παιδιών, και αθλητών, που περάσαν σε Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι. και στους αριστούχους αθλητές.
Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο Δήμαρχος Γαλατσίου με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευχήθηκε σε όλες και σε όλους Καλή Χρονιά

















































Δεν υπάρχουν σχόλια: