Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Δημήτρης Αγγελής.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός και λύπησε όλους τους Ναξιώτες. Από μικρό παιδί έφυγε από την γενέτειρα του, την Κωμιακή, για να αναζητήσει καλύτερες μέρες στην Αθήνα. Ο Αγγελής όμως ποτέ δεν ξέχασε τον τόπο του. Η καρδιά και η ψυχή του χτύπαγε για την Κωμιακή. 
 Σεβαστέ μας Δημήτρη είμαστε όλοι εδώ για να σε αποχαιρετήσουμε…η γυναίκα σου, τα παιδιά σου και οι φίλοι σου. Μαζί με την σύζυγο του έκανε μια άριστη οικογένεια. Υπήρξε επιτυχημένος  επιχειρηματίας στον τομέα των κατασκευών και ήταν ένας άνθρωπος πληθωρικός, μεγαλόκαρδος και καλός Σαμαρείτης, καθώς ήθελε πάντα να βοηθάει και να συμβουλεύει τον συνάνθρωπο του. Αθάνατε Δημήτρη Αγγελή, σήμερα για σένα δεν ...
υπάρχουν φίλοι και εχθροί αλλά μόνο προσκυνητές που προσεύχονται για σένα. Γιατί αυτό αξίζεις σεβαστέ μας Δημήτρη. Τώρα μπορεί να φεύγεις για τους ουρανούς, για το ταξίδι της αιωνιότητας, αφήνεις όμως παρακολουθητές την γυναίκα σου, τα παιδιά και τα εγγόνια σου που τόσο λάτρευες. Για εμάς όλους που σε ξέραμε δεν πέθανες. Ζεις και θα ζεις για πάντα μέσα στην καρδιά μας και στην ψυχή μας και θα μας καθοδηγείς.

Σεβαστέ μας Δημήτρη καλό σου ταξίδι!     
Αιώνια η μνήμη σου !!!!!!!!!!!!! Αντώνης Χωριανόπουλος                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: