Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

George Chatzopoulos LLCM Solo / Session Guitarist

     Bio  Ο Γιώργος Χατζόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και προέρχεται από οικογένεια μουσικών.
Από μικρή ηλικία αφοσιώνεται στην κιθάρα. Μαθητής γυμνασίου ακόμα, κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις και από τότε εργάζεται σαν μουσικός. Κατά την εφηβεία συμμετέχει σε διάφορα groups  και γράφει δική του μουσική, ενώ παράλληλα σπουδάζει ανώτερα θεωρητικά στη σχολή Μακροπόδη και κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με το Θέμη Παπαβασιλείου. Το 1992 κερδίζει υποτροφία σε διεθνή διαγωνισμό της Berklee αλλά λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων μένει, τελικά, στην Ελλάδα.
Σαν session κιθαρίστας συνεργάζεται με καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής, έχοντας στο ενεργητικό του live σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Επίσης έχει ευρύ δισκογραφικό ρεπερτόριο σαν studio κιθαρίστας          ( https://www.apollon.org.gr/ ).
Ασχολείται με τη διδασκαλία  κιθάρας και θεωρητικών σε όλα τα επίπεδα.
George Chatzopoulos / Γιώργος Χατζόπουλος
Eίναι πτυχιούχος (άριστα 100/100), του West London University (LLCM in Music Performance, ΝQF Level 6) και είναι μέλος του RGT.

Σαν solo performer διασκευάζει και παίζει κομμάτια για fingerstyle κιθάρα σε διάφορα στυλ (pop/rock, κλασσική, jazz, ethnic, Ελληνικά κλπ), φτιάχνοντας ένα ρεπερτόριο σε θεματικές ενότητες που εμπλουτίζεται συνεχώς. Ήδη έχει κυκλοφορήσει κομμάτια σε cd αλλά και στο διαδίκτυο (www.youtube.com/user/GeorgeHatzoGuitar), και τα παρουσιάζει live αλλά και σε σεμινάρια.
(www.youtube.com/user/GeorgeHatzoGuitar), 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Καλώς ήρθατε ! Διαβάστε περισσότερα: https://www.georgechatzopoulos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: