Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Απειράνθου Νάξου 2019 (βίντεο φώτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Απειράνθου στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου.
Το ξεκίνημα της ξεχωριστής βραδιάς έγινε από την πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Μπακάλου όπου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Δ.Σ. για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε ευτυχία και μεγαλύτερα χαμόγελα σε όλους.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, από την Ν.Δ. ο  Ιωάννης Βρούτσης, ο τέως πρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στις Κυκλάδες Ιωάννης Βλασερός Ιατρός (μέλος ΚΠΕ) και ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου Ιάκωβος Γιακουμής .
Επίσης, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μάνος Ελευθερίου, Βασίλης Δερεδίνης, Γιώργος Αμοριανός, Μαργαρίτα Μανδηλαρά,  Ντόρα Μπακάλου, Βασίλης Μπάσας, Οικονόμου Γιάννης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γαλατσίου Έλενα Ζέρβα και Ζώμπος Κωνσταντίνος .
Από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης, και ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Νάξου Δημήτρης Λιανός  , ο  Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ  Μανόλης Καλαϊτζής, ο αντιπρόεδρος Ηλείας Παπαϊωάννου, τα μέλη της  Ο.ΝΑ.Σ Κατερίνα Τσάφου.Κώστας Βερνίκος, Μαρία Βασιλα, ο τέως ατιπρόεδρος Αρείου Πάγου Μιχάληε Δέτσης, ο πρόεδρος του συλλόγου των Φιλοτιτών Γιάννης Μανιός, ο πρόεδρος του συλλόγου Δαμαριώνα Μιχάλης Δέτσης,ο πρόεδρος  της Κεραμωτή Νίκος Φυρογένης, ο τέως πρόεδρος Φιλοτιτών Αντώνης Τζότης  και η πρόεδρος του συλλόγου Θεσσαλών η (ΑΡΓΩ) Έφη Παπακωσταντή.
Διαβάστηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου την κ Μπακάλου ο χαιρετισμός του Μανώλη Γλέζου και στην  συνέχεια μέλη του συλλόγου διάβασαν τα κάλαντα, από την Πόπη Κριμιτζά και την Έλενα Γλέζου.

Στη συνέχεια, ο Μανώλης Χατζηπέτρος παρουσίασε μαζί με την ποιήτρια Τασία Δεουδέ
το ημερολογίο για το νέο έτος, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο σπουδαίο άνθρωπο των γραμμάτων, του πνεύματος και του πολιτισμού,  Νίκο Σφυρόερα. 
Χαιρετισμό απεύθυνε εκ μέρους της οικογένειας του ο Βλάσης Σφυρόερας, γιός του Νίκου, ο οποίος και  διάβασε ενδεικτικά ένα ποίημα στη μνήμη του πατέρα του.
Τέλος, έγινε η βράβευση των παιδιών με καταγωγή από την Απείρανθο που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΑΕΙ/ΤΕΙ).
Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την προσφορά ποτών, αναψυκτικών και εδεσμάτων στους παρευρισκόμενους.











Δεν υπάρχουν σχόλια: